Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Putin: SSSR je pobijedio u 2. svjetskom ratu, a ne Britanija i SAD

Putin: SSSR je pobijedio u 2. svjetskom ratu, a ne Britanija i SAD

putin-govorU ovom videoisje─Źku, ruski predsjednik Vladimir Putin ponovno potvr─Ĺuje kako je SSSR dobio 2. svjetski rat, a ne Britanija ili SAD

U o─Źekivanju Dana pobjede 9. svibnja 2017., vrijedno je revizioniranje teme Drugog svjetskog rata i sprje─Źavanje poku┼íaja Zapada da ubla┼żi ulog Sovjetskog Savezu koju je igrao u Velikom Domovinskm ratu – u kojem je umrlo 27 milijuna sovjetskih vojnika i civila.

“Na osobnoj razini, tri moja pradjeda su poginula tada u borbi, a jedan koji se borio od Sibira do Berlina, ispri─Źao mi je pri─Źu.”

U ovom isje─Źku, Vladimir Putin se obra─ça okupljenima u Beogradu 2014. godine, na datum godi┼ínjice oslobo─Ĺenja Beograda. On navodi da su SSSR-a i jugoslavenske snage bile one koje su ─Źinile najve─çi otpor Hitlerovoj Njema─Źkoj, i to se ne mo┼że povijesno manipulirati.

Tako─Ĺer je u trendu danas da se odbacuje destruktivna uloga nacizma koju je imala na europskom kontinentu, povezuju─çi Hitlera sa borbom protiv “me─Ĺunarodnih ┼żidovskih bankara”, “podvrste” i “Kabale”.

U stvarnosti, nitko u povijesti ─Źovje─Źanstva nije uni┼ítio vi┼íe ÔÇ×bijelihÔÇŁ Europljana od Hitlerove Njema─Źke.

U tom trenutku, gubici Sovjetskog Saveza su iznosili gotovo 1/4 dr┼żavne populacije kao cjeline. Svaki ruski grad danas ima spomenik ili vje─Źnu vatru na sje─çanje Velikog Domovinskog rata, s imenima pokojnika tiskanih za vje─Źnost.

Pogledajte video govora Vladimira Putina:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,