Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Putin: SSSR je pobijedio u 2. svjetskom ratu, a ne Britanija i SAD

Putin: SSSR je pobijedio u 2. svjetskom ratu, a ne Britanija i SAD

putin-govorU ovom videoisječku, ruski predsjednik Vladimir Putin ponovno potvrđuje kako je SSSR dobio 2. svjetski rat, a ne Britanija ili SAD

U očekivanju Dana pobjede 9. svibnja 2017., vrijedno je revizioniranje teme Drugog svjetskog rata i sprječavanje pokušaja Zapada da ublaži ulog Sovjetskog Savezu koju je igrao u Velikom Domovinskm ratu – u kojem je umrlo 27 milijuna sovjetskih vojnika i civila.

“Na osobnoj razini, tri moja pradjeda su poginula tada u borbi, a jedan koji se borio od Sibira do Berlina, ispričao mi je priču.”

U ovom isječku, Vladimir Putin se obraća okupljenima u Beogradu 2014. godine, na datum godišnjice oslobođenja Beograda. On navodi da su SSSR-a i jugoslavenske snage bile one koje su činile najveći otpor Hitlerovoj Njemačkoj, i to se ne može povijesno manipulirati.

Također je u trendu danas da se odbacuje destruktivna uloga nacizma koju je imala na europskom kontinentu, povezujući Hitlera sa borbom protiv “međunarodnih židovskih bankara”, “podvrste” i “Kabale”.

U stvarnosti, nitko u povijesti čovječanstva nije uništio više „bijelih” Europljana od Hitlerove Njemačke.

U tom trenutku, gubici Sovjetskog Saveza su iznosili gotovo 1/4 državne populacije kao cjeline. Svaki ruski grad danas ima spomenik ili vječnu vatru na sjećanje Velikog Domovinskog rata, s imenima pokojnika tiskanih za vječnost.

Pogledajte video govora Vladimira Putina:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,