Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RUSIJA, IRAN I SIRIJA PORUČILE AMERIKANCIMA: Američka agresija prešla je sve crvene crte, ajde napadnite ponovo ako smijete!

RUSIJA, IRAN I SIRIJA PORUČILE AMERIKANCIMA: Američka agresija prešla je sve crvene crte, ajde napadnite ponovo ako smijete!

putin-rouhaniRusija, Iran i Sirija uputile su oštru i jasnu poruku Donadu Trumpu kako više neće stajati po strani

U priopćenju koje je dobio iz zajedničkog zapovjedništva kojeg čine Rusija, sirijska vojska i Iran, između ostalog stoji kako će Rusija, Iran i sirijska vlada odgovoriti na svaki idući napad na Siriju i neće dozvoliti SAD-u da postane svjetski policajac koji će raditi što želi i vršiti agresije na suverene države.

Američka agresija prešla je sve crvene crte i mi je smatramo opasnom jer bi mogla dovesti do destabilizacije čitave regije.

Nećemo više stajati i samo promatrati. Nastavit ćemo se boriti protiv terorističke organizacije islamske države.

Nova američka administracija na čelu sa Trumpom je pokazala da vodi agresivnu politiku i nema pravo pokrenuti jednostranu vojnu akciju bez odobrenja UN-a – stoji u priopćenju.

Rusija, Iran i Sirija uputile su oštru i jasnu poruku Donadu Trumpu kako više neće stajati po strani te da se nadaju kako SAD više neće izvoditi napad jer u tom slučaju one će im uzvratiti i pokazati svoju snagu.
 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,