Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GLASNOGOVORNICA RUSIJE MARIJA ZAHAROVA: Napad u Londonu je bio namjeran i isplaniran

GLASNOGOVORNICA RUSIJE MARIJA ZAHAROVA: Napad u Londonu je bio namjeran i isplaniran

london-napadAkcija u Londonu, gdje je došlo do pucnjave u blizini britanskog parlamenta, svakako je bila namjerna, izjavila je glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova Rusije Marija Zaharova

“Prema riječima očevidaca, u centru britanske prijestolnice ima žrtava, ozlijeđenih. Prema informacijama drugih izvora, također se dogodio incident kada je vozilo u punoj brzini oborilo nekoliko ljudi. Akcija je svakako bila s predumišljajem i isplanirana”, rekla je Zaharova za televiziju “Rusija 24″.

“Mi ćemo biti u stalnom kontaktu preko ambasade Rusije u Londonu s britanskom stranom radi razjašnjenja okolnosti incidenta”, rekla je Zaharova.

“Veleposlanstvo Rusije u Velikoj Britaniji u kontaktu je s britanskim dužnosnicima, izravno s policijom, radi razjašnjenja svih okolnosti i informacija o ruskim građanima”, istkla je Zaharova.

“Mi, naravno, izražavamo sućut svima povrijeđenima i rodbini onih koji su poginuli u ovom agresivnom napadu.

Mi ne dijelimo i nikada nećemo dijeliti terorizam po bilo kom osnovu. Kvalificiramo ovo kao nedvosmisleno zlo kojem se moramo suprotstaviti kolektivno. I u ovom trenutku, kao i uvijek, naša srca su s Britancima i dijelimo njihovu bol”, rekla je Zaharova.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,