Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » U SAD mediji već pišu da Obama, Clinton i Soros spremaju obojenu revoluciju protiv Trumpa početkom svibnja

U SAD mediji već pišu da Obama, Clinton i Soros spremaju obojenu revoluciju protiv Trumpa početkom svibnja

obama-clint-soroPOJAVILE SU SE I PROGNOZE DA ĆE DO AMERIČKOG “MAJDANA” DOĆI POČETKOM SVIBNJA

Na Zapadu i u samim Sjedinjenim Državama neki već počinju pisati da je u SAD moguća obojena revolucija i da je – radi rušenju Donalda Trumpa – priprema “liberalni tim Baracka Obame”.

Jedan od takvih zviždača je Pamela Geller, predsjednica American Freedom Defense Initiative (AFDI).

Ona je u članku “ObamaGate: zločinačka zavjera bez presedana” ukazala da je Obamina “vlada u sjeni” tvrdo naumila da smjeni zakonito izabranog šefa države (Trumpa).

Geller u tom tekstu citira i ove riječi poznatog publiciste Danijela Greenfielda: “Započeo je Obamin treći mandat … Sada imamo predsjednika i antipredsednika. Vladu i vladu u sjeni. Antipredsjednik kontrolira veći, komad vlade SAD preko svoje “vlade u sjeni” nego aktualni predsjednik Sjedinjenih Država”.

Ona upozorava da je “mehanizam liberalnog prevrata već pokrenut”. I naglašava: “Prvi crni predsjednik SAD više nema formalnu vlast, ali zato kontrolira široku mrežu Vlade u sjeni (“duboke države”) koju je postavio za osam godina provedenih u Bijeloj kući. Te revolucionarne stanice djeluju skriveno, ali sinkronizirano, a cilj im je podrivanje i razaranje državne vlasti”.

Američki istraživač Gary Hindler na istu temu je već napisao:

“Ujutro 9. studenog 2016., dan nakon predsjedničkih izbora, uplakana i neispavana Hillary Clinton obukla je ljubičastu bluzu i došla na gala-prijem koji je priredio nacista George Soros u povijesnom art-Deco hotelu “New Yorker”. Bill Clinton je, naravno, bio pored nje, a stigao je s ljubičastom kravatom. Tako je započela nova obojena revolucija Georgea Sorosa. Ovoga puta u samoj Americi. Ljubičasta”.

Hindler ide i dalje i postavlja pitanje “zašto baš ljubičasta”, na koje sam i odgovara:

“Demokrati u SAD tradicionalno koriste plavu boju, a republikanci – crvenu. Njihovo miješanje daje – ljubičastu. To je otvorena aspiracija na ujedinjenu Ameriku. Ali, to nije sve. Globalisti za svoju boju također biraju ljubičastu. Zbog čega? Vjerojatno szbog toga što je ljubičasto tradicionalna boja članova kraljevske obitelji”.

Hindler smatra da stvari – što se namjera i ambicija zavjerenika tiče – stoje ovako:

“Cilj ljubičaste revolucije je torpediranje svega što Trump pokušava, plus sabotiranje, bojkot, prosvjedi i kaos.

Glavni zadatak – učvršćivanje svih bitnih tekovina globalista iz osam godina Obamine vladavine. Trumpovi protivnici su nekoliko dobro organiziranih snaga: Nacionalni odbor Demokratske stranke SAD (pristaše Hillary Clinton), Organizing For Action (Obamine pristaše), financijer Soros sa njegovim milijardama i peta kolona koja je posebna klasa unutar washingtonske birokratske nomenklature. Neki unutar nje su lijeve orijentacije, ali mrzitelja Trumpa ima i među republikancima”.

On dodatno precizira: “Upravo je to Vlada SAD u sjeni. Njezin stožer je od Bijele kuće udaljen samo dvije milje. Obama iz tog stožera zapovijeda svojom vojskom revolucionara. Njena jezgra ima 32.000 boraca nalik komunističkim agitatorima. Organizing For Action ima 250 ureda na teritoriju SAD, a u tijeku je intenzivna obuka 25.000 agitatora … “

Hoće li u SAD zaista doći do obojene revolucije pokazat će mjeseci koji dolaze.

Neki stručnjaci su još dok je izgledalo da će predsjednik SAD biti Clinton prognozirali: da će američki liberali prije ili kasnije biti u iskušenju da će tehnologiju obojenih revolucija, koje su sami smislili, okrenuti protiv svoje zemlje.

Postoje već i prognoze da će u SAD “planuti” početkom svibnja ...

Čak i upozorenje: da uopće nije sigurno da će Amerika poslije kataklizme svog “majdana” i dalje biti supersila.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,