Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » POZNATI SVJETSKI GLUMAC Sir Patrick Stewart priznaje da se oslanja na marihuanu koja mu daje punu funkcionalnost

POZNATI SVJETSKI GLUMAC Sir Patrick Stewart priznaje da se oslanja na marihuanu koja mu daje punu funkcionalnost

patric-steward“Mislim, moj glavni problem je što moje ruke ne rade jako dobro”, rekao je on. “No, zahvaljujući kanabisu, one rade puno bolje nego prije. Zahvaljujući zakonu u Kaliforniji, to je samo sprej u kojeg se pouzdajem”

Stewart je rekao da je bio kod liječnika što se tiče ovog problema, ali oni obično to odbacuju kao dio procesa starenja.

“Ti dođeš u vrijeme kada ideš kod liječnika, te mu kažeš koliko si star, a on samo slegne ramenima i kaže: ‘Oh, da je to?”, nastavlja Stewart.

Artritis među starijim građanima je vrlo česta i bolna kronična degenerativna bolest zglobova. No, na sreću, kanabis ima dugu povijest korištenja za liječenje bolova povezanih s reumatoidnim artritisom.

Ipak, liječnici još uvijek vuku svoje noge. Nažalost, malo je liječnika koji su zaronili u dostupna istraživanja o njegovoj učinkovitosti.

Kad je Stewart, koji živi u New Yorku, upitan što je radio dok je bio u Velikoj Britaniji gdje je medicinski kanabis ilegalan, on je bio otvoren, ali diplomatski je odgovorio.

“Ne mogu odgovoriti na to pitanje”, rekao je on.

Stewart, koji je proglašen vitezom od kraljice Elizabete II 2010 za njegov doprinos drami, bio je dugogodišnja žrtva nasilja u obitelji, nakon što je odrastao uz nasilnog oca.

Sada, možemo tvrditi da je Sir Patrick zastupnik medicinske marihuane – i živi dokaz da to funkcionira.

Pogledajte što kaže Sir Patrick Stewart:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,