Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVINAR INSAJDER OTKRIO SVE: Vijesti su mrtve! CIA kontrolira sve što radimo na CNN-u

NOVINAR INSAJDER OTKRIO SVE: Vijesti su mrtve! CIA kontrolira sve što radimo na CNN-u

cnn-ciaCNN-ov insajder tvrdi da ovom mrežom upravlja, doslovno, CIA kako bi se kontrolirale vijesti koje dolaze do američke i svjetske javnosti

U nizu nevjerojatnih tvrdnji koje je objavio portal Victurus Libertas, navodni CNN-ov insajder je potvrdio ono što bivša voditeljica i tri puta Emmyjem nagrađivana novinarka Amber Lyon, rekla je u 2012 – naime, da “Vlada u sjeni” SAD-a prisiljava mreže da objavljivljuju i emitiraju vladinu propagandu.

Prema insideru – u velike medijske mreže NBC, Huffington Post, New York Times, Washington Post i Fox News se u određenoj mjeri infiltrirala Središnja obavještajna agencija, piše VL.

To su doslovne riječi našeg izvora, “Sada je jako loša situacija. Imamo agente CIA-e koji su sada ovdje cijelo vrijeme.”

Naš insider kaže da CIA uglavnom razgovara sa novinarima poput Jake Tappera, Wolf Blitzera and Jeff Zuckera. Naš izvor kaže da im CIA govori što da OBJAVLJUJU, a nakon toga su svi “tako ljuti na Assangea i Wikileaksovu objavu dokumenata o “Vault 7″.”

Prema našem izvoru, “Vault 7″ je pustio “mačka iz vreće.”

Naš izvor također navodi da ne novinar Tapper prestrašen od tih dečki. “On kima glavom poput poslušnog psa, a onda viče na nas, i psuje Assangea”, prema našem izvoru.

Još jedna zanimljivost koju je naš izvor spomenuo je da je Jake Tapper govori puno o “droniranju” Assangea (napad i ubojstvo Juliana Asssangea uz pomoć drona).

CIA pokreće stroj koji stvara poruke. Ljudi, nije ni čudo da je Jake Tapper uplašen. On je sada razotkriven kao marioneta za usluge tajnog Odjela vlade u sjeni.

Vijesti su mrtve! Sjednite malo i razmislite …… Ono što sada imamo je sada državna propaganda, Orvelovska verzija vijesti. Ne samo da može (i to radi) kontrolirati poruke u vijestima, CIA sada može prisluškivati putem sustava za isporuku.

CIA-i je ustavom zabranjeno da špijunira Amerikance. Do jučer su se zaklinjali da nisu špijunirali građane. 24 sata kasnije, Assange je izjavio da postoji 22.000 slučajeva CIA domaće špijunažu samo u prve 3-4 objave dokumenata.

<<>> ŠOK! NAGRAĐIVANA NOVINARKA CNN-a PRIZNALA: ‘Vlada nas je plaćala da lažiramo vijesti – SVE JE LAŽ!’
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,