Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ‘Dementor’ se UŽIVO pojavio u Africi – stanovnici prestrašeni

‘Dementor’ se UŽIVO pojavio u Africi – stanovnici prestrašeni

dementorTajanstveni humanoid lik koji ima sličnost sa ‘Dementorom’ iz Harry Pottera prestrašio je stanovnike shopping centru u Zambiji ovaj tjedan

Prolaznike koji su se 2. ožujka zatekli ispred trgovačkog centra u gradu Kitwe u Zambiji prestravio je prizor koji se odvijao na nebu iznad njih.

Jezivi oblak čovjekolikog izgleda nadvio se nad trgovački centar, a mnogi su komentirali da izgleda poput zloglasnog Dementora iz Harry Pottera.

Građani su počeli objavljivati fotografije na Twitteru, što je naravno uzrokovalo još veću paniku, ali i komentare o neuvjerljivosti.

Mnogi se pitaju zašto ne postoji video snimljen na licu mjesta, tako da većina ljudi smatra da je riječ o editiranom prizoru.

No, prema riječima onih koji su se nalazili ispred samog trgovačkog centra, ‘oblak’ je bio itekako stvaran, dug stotinjak metara i tamniji od oblaka koji su preplavili ostatak neba.

Daily Mail je prenio iskustvo jednog od svjedoka koji je izjavio kako su svi prisutni bili šokirani prizorom koji je trajao otprilike 30 minuta.

Neki su se divili, ali mnogi su se strahovito prepali i pobjegli. Bilo je to jedno vrlo čudno iskustvo – izjavio je navodni očevidac.
 

 
(jutarnji.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,