Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ‘Dementor’ se U┼ŻIVO pojavio u Africi – stanovnici prestra┼íeni

‘Dementor’ se U┼ŻIVO pojavio u Africi – stanovnici prestra┼íeni

dementorTajanstveni humanoid lik koji ima sli─Źnost sa ‘Dementorom’ iz Harry Pottera prestra┼íio je stanovnike shopping centru u Zambiji ovaj tjedan

Prolaznike koji su se 2. o┼żujka zatekli ispred trgova─Źkog centra u gradu Kitwe u Zambiji prestravio je prizor koji se odvijao na nebu iznad njih.

Jezivi oblak ─Źovjekolikog izgleda nadvio se nad trgova─Źki centar, a mnogi su komentirali da izgleda poput zloglasnog Dementora iz Harry Pottera.

Gra─Ĺani su po─Źeli objavljivati fotografije na Twitteru, ┼íto je naravno uzrokovalo jo┼í ve─çu paniku, ali i komentare o neuvjerljivosti.

Mnogi se pitaju za┼íto ne postoji video snimljen na licu mjesta, tako da ve─çina ljudi smatra da je rije─Ź o editiranom prizoru.

No, prema rije─Źima onih koji su se nalazili ispred samog trgova─Źkog centra, ‘oblak’ je bio itekako stvaran, dug stotinjak metara i tamniji od oblaka koji su preplavili ostatak neba.

Daily Mail je prenio iskustvo jednog od svjedoka koji je izjavio kako su svi prisutni bili šokirani prizorom koji je trajao otprilike 30 minuta.

Neki su se divili, ali mnogi su se strahovito prepali i pobjegli. Bilo je to jedno vrlo ─Źudno iskustvo – izjavio je navodni o─Źevidac.
 

 
(jutarnji.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,