Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Marine Le Pen: ‘Rusija našu slobodu platila s 25 milijuna žrtava – EU naređuje da se to zaboravi’, SRAM VAS BILO!

Marine Le Pen: ‘Rusija našu slobodu platila s 25 milijuna žrtava – EU naređuje da se to zaboravi’, SRAM VAS BILO!

le-pen-rusijaVođa francuskog Nacionalne fronte Marine Le Pen rekla je da je vrijeme da se “osigura mjesto Rusije na europskom kontinentu”, kritizirajući odluku Pariza ne želi isporučiti ugovorene ratne brodove “Mistral” Rusiji

“Tijekom posljednjeg rata Rusija je platila tešku cijenu. Našoj slobodi doprinijelo je 25 milijuna ubijenih Rusa i pripadnika različitih nacionalnosti njihovog carstva”, podsjetila je ona, piše Daily Express.

Ona je rekla da niti jedna država nije platila tako visoku cijenu i da Francuska to neće zaboraviti, iako EU naređuje da se to zaboravi.

“EU se loše ponijela prema Rusiji, kao i Francuska. Užasavam se našeg ponašanja, popuštanja pod pritiskom i negiranjem obveze isporučiti dogovorene ratne brodove Rusiji”,rekla je ona.

Le Pen je rekla da će ona, ako pobijedi na predsjedničkim izborima, surađivati ​​s Rusijom. Isto kao i Trump.

“Francuska mora raditi na tome da osigura Rusiji prisutnost na europskom kontinentu, jer je to u interesu zemalja Europe,” rekla je ona.

Vođa Nacionalne fronte rekla je da je rastuća popularnost “nacionalne slobode” znak sve većeg protivljenja EU, prenosi Srna.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,