Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OBAMINI ZAKONI PADAJU KAO KULE OD KARATA: Trump potpisao uredbu za ukidanje Obaminih ┼íkolskih toaleta za ‘transgendere’

OBAMINI ZAKONI PADAJU KAO KULE OD KARATA: Trump potpisao uredbu za ukidanje Obaminih ┼íkolskih toaleta za ‘transgendere’

obama-trump-transSvaka nova nastranost u svijetu se na kraju legalizira u Americi, no ovoj je predsjednik Trump stao na kraj

Administracija novog ameri─Źkog predsjednika Donald Trumpa ukinula je odredbu biv┼íeg predsjednika Baracka Obame ameri─Źkim dr┼żavnim ┼íkolama, o obvezi osiguravanja toaleta za ÔÇ×transgendereÔÇť, priop─çeno je tamo┼ínjeg iz Ministarstva pravosu─Ĺa.

ÔÇ×Ministarstvo pravosu─Ĺa i Ministarstvo obrazovanja ukinuli su danas upute ÔÇŽ donesene 2015. i 2016. godine, za pristup objektima na temelju gender-identiteta, a ne biolo┼íkog spolaÔÇť, navedeno je u dana┼ínjem priop─çenju.

Administracija Baracka Obame izdala je direktivu za dr┼żavne ┼íkole, sukladno kojoj su one bile du┼żne omogu─çiti u─Źenicima-transgenderima odabrati toalete i svla─Źionice prema vlastitom opredjeljenju svog spolnog identiteta.

Jedanaest ameri─Źkih saveznih dr┼żava optu┼żilo je Obaminu administraciju za poku┼íaj pretvorbe ┼íkola i njihovog osoblja u ÔÇ×laboratorije golemog socijalnog eksperimentaÔÇť. Tu┼żba je bila podignuta na sudu u dr┼żavi Texas. Spomenutih 11 dr┼żava su: Texas, Alabama, Wisconsin, Tennessee, Arizona, Maine, Oklahoma, Louisiana, Utah, Georgia i Zapadna /West/Virginia.

Današnja odluka predstavlja veliki korak u borbi protiv nakaradne ideologije, koja se svima nameće kao obligatorna iako nema nikakve stvarne utemeljenosti u biologiji i znanosti uopće.


Ne treba o─Źekivati kako ─çe sve ostati samo na ovoj odluci ameri─Źkog Ministarstva pravosu─Ĺa. Jer administracija predsjednika Trumpa ve─ç najavljuje nove poteze koji se ti─Źu prava LGBT i drugih zajednica, ┼íto samo potvr─Ĺuje kako ameri─Źkom dru┼ítvu predstoji, a zapravo je on ve─ç i u tijeku, pravi ideolo┼íki i svjetonazorski rat.

U tom smislu iluzorno bi bilo neo─Źekivati kako se on ne─çe prenjeti i preko Atlantika, na prostore ni malo manje dekadentne Europske unije.

┼áto li ─çe samo na to re─çi Austrijanac/Austrijanka Conchita Wurst? Jer veliki je to psiholo┼íki teret: u koji toalet u─çi kada do─Ĺe┼í u SAD?

<<>> TRANSRODNI OTAC NAPUSTIO 7 DJECE DA BI POSTAO ÔÇÖ6-GODI┼áNJA DJEVOJ─îICAÔÇÖ
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(geopolitika.news)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,