Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP OPALIO VELIKI ŠAMAR SRBIJI: Njegovu pobjedu danima su slavili u Beogradu, lijepili plakate s njegovim likom, a sada je uslijedio hladan tuš!

TRUMP OPALIO VELIKI ŠAMAR SRBIJI: Njegovu pobjedu danima su slavili u Beogradu, lijepili plakate s njegovim likom, a sada je uslijedio hladan tuš!

kosovo-srbijaPredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump čestitao je predsjedniku Kosova Hashimu Thaciju Dan nezavisnosti Kosova

‘Američki predsjednik je u čestitci naveo da se partnerstvo između dvije države oslanja na zajedničke vrijednosti i interese, te da je budućnost suverenog, multietničkog i demokratskog Kosova zasnovana na stabilnom Balkanu, prosperitetnom i u potpunosti integriranom u međunarodnu zajednicu’, stoji u izjavi Predsjedništva Kosova.

‘Sjedinjene Američke Države su zajedno sa svim građanima Kosova proslavile osvajanje istorijske zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Brazilu, kao i debi reprezentacije Kosova na međunarodnim igrama FIFA-e’, također piše u čestitci.

Trump ja dodao da SAD očekuje nastavak suradnje sa Kosovom, s naglasakom na povećanju demokratskog i gospodarskog razvoja, jačanju vladavine prava, rješavanju sporova sa susjedima te borbu protiv terorizma.
 

 

(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,