Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » PRESS KONFERENCIJA: ROBERT F. KENNEDY JR. I ROBERT DE NIRO RASPISALI NAGRADU OD 100.000 DOLARA ONOME TKO PRONA─ÉE POVEZANOST ┼ŻIVE U CJEPIVU I AUTIZMA

PRESS KONFERENCIJA: ROBERT F. KENNEDY JR. I ROBERT DE NIRO RASPISALI NAGRADU OD 100.000 DOLARA ONOME TKO PRONA─ÉE POVEZANOST ┼ŻIVE U CJEPIVU I AUTIZMA

kennedy-trumpRobert De Niro i Robert F. Kennedy Jr. su odr┼żali konferenciju za javnost u Nacionalnom press klubu u Washingtonu, gdje su javno raspravljali o svojim naporima da temeljito ispitaju veze izme─Ĺu ┼żive i cjepiva sa autizmom

Hollywoodska legenda i Kennedy, predsjednik projekta “World Mercury Project (WMP)” koji je osnovan u studenom 2016. godine najavili su svoje partnerstvo s ciljem da “prona─Ĺu kariku koja nedostaje u istra┼żivanju koje ─çe pokazati povezanost ┼żive u cjepivu sa autuzmom.”

Grupa je najavila da ─çe dati 100.000 dolara nagrade za istra┼żivanje koje ─çe razotkriti veze izme─Ĺu ┼żive i razvojnih abnormalnosti u djece – uz napomenu da je ve─çina dana┼ínjih istra┼żiva─Źkih tijela bila u sukobu interesa koji su utjecali na provo─Ĺenje bilo kakvih studija.

Robert F. Kennedy Jr., predsjednik “World Mercury Project (WMP)”, najavio je izazov vrijedan 100.000 dolara s ciljem da se okon─Źa prisutnost ┼żive, neurotoksina koji je 100 puta otrovniji od olova, u cjepivima kojima se cijepi u SAD-u i svijetu.

Kennedy trenutno slu┼żi kao predsjednik neprofitne organizacije, dok je De Niro javno podr┼żao misiju ove organizacije u pro┼ílosti. Prema svojoj web stranici, WMP radi na tome da “stvori svijet bez razornih posljedica ┼żive.”
 

 
Tijekom gotovo 100 godina, odgovaraju─ça sigurnosna istra┼żivanja (studija toksi─Źnosti) nisu provedena na cjepivima koja se daju djeci, a koja sadr┼że ┼żivu kao pomo─çno sredstvo, a mi ih i dalje dajemo u javnost.

Dr┼żavna zdravstvena vlast stavlja ┼żivu i aluminij u cjepiva na temelju isklju─Źivo pretpostavke da je to sigurno.

Dok se cjepiva percipiraju kao ne-otrovne tvari ve─ç desetlje─çima, Agencija za hranu i lijekove (FDA) nije poku┼íala dokazati sigurnost ovog sastojka cjepiva (misli se na ┼żivu).

S obzirom na milijarde dolara ispla─çenih obiteljima o┼íte─çene cijepljene djece, po┼íteno je re─çi da je to zapravo alarmantno stanje, tako da je vrijeme da se odr┼żani press konferencija. Tako je i napravljeno.

Misija “World Mercury Project (WMP)” radi na podizanju svijesti javnosti o izvorima i opasnostima ┼żive, poma┼że u lije─Źenju onih koji su osobno pogo─Ĺeni izlo┼żenosti ┼żivi kroz cjepivo i podr┼żava sigurno i odgovorno uklanjanje ┼żive u svim proizvodima ┼íiroke potro┼ínje i iz industrijskih procesa.

POGLEDAJTE KONFERENCIJU:
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,