Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » PRESS KONFERENCIJA: ROBERT F. KENNEDY JR. I ROBERT DE NIRO RASPISALI NAGRADU OD 100.000 DOLARA ONOME TKO PRONAĐE POVEZANOST ŽIVE U CJEPIVU I AUTIZMA

PRESS KONFERENCIJA: ROBERT F. KENNEDY JR. I ROBERT DE NIRO RASPISALI NAGRADU OD 100.000 DOLARA ONOME TKO PRONAĐE POVEZANOST ŽIVE U CJEPIVU I AUTIZMA

kennedy-trumpRobert De Niro i Robert F. Kennedy Jr. su održali konferenciju za javnost u Nacionalnom press klubu u Washingtonu, gdje su javno raspravljali o svojim naporima da temeljito ispitaju veze između žive i cjepiva sa autizmom

Hollywoodska legenda i Kennedy, predsjednik projekta “World Mercury Project (WMP)” koji je osnovan u studenom 2016. godine najavili su svoje partnerstvo s ciljem da “pronađu kariku koja nedostaje u istraživanju koje će pokazati povezanost žive u cjepivu sa autuzmom.”

Grupa je najavila da će dati 100.000 dolara nagrade za istraživanje koje će razotkriti veze između žive i razvojnih abnormalnosti u djece – uz napomenu da je većina današnjih istraživačkih tijela bila u sukobu interesa koji su utjecali na provođenje bilo kakvih studija.

Robert F. Kennedy Jr., predsjednik “World Mercury Project (WMP)”, najavio je izazov vrijedan 100.000 dolara s ciljem da se okonča prisutnost žive, neurotoksina koji je 100 puta otrovniji od olova, u cjepivima kojima se cijepi u SAD-u i svijetu.

Kennedy trenutno služi kao predsjednik neprofitne organizacije, dok je De Niro javno podržao misiju ove organizacije u prošlosti. Prema svojoj web stranici, WMP radi na tome da “stvori svijet bez razornih posljedica žive.”
 

 
Tijekom gotovo 100 godina, odgovarajuća sigurnosna istraživanja (studija toksičnosti) nisu provedena na cjepivima koja se daju djeci, a koja sadrže živu kao pomoćno sredstvo, a mi ih i dalje dajemo u javnost.

Državna zdravstvena vlast stavlja živu i aluminij u cjepiva na temelju isključivo pretpostavke da je to sigurno.

Dok se cjepiva percipiraju kao ne-otrovne tvari već desetljećima, Agencija za hranu i lijekove (FDA) nije pokušala dokazati sigurnost ovog sastojka cjepiva (misli se na živu).

S obzirom na milijarde dolara isplaćenih obiteljima oštećene cijepljene djece, pošteno je reći da je to zapravo alarmantno stanje, tako da je vrijeme da se održani press konferencija. Tako je i napravljeno.

Misija “World Mercury Project (WMP)” radi na podizanju svijesti javnosti o izvorima i opasnostima žive, pomaže u liječenju onih koji su osobno pogođeni izloženosti živi kroz cjepivo i podržava sigurno i odgovorno uklanjanje žive u svim proizvodima široke potrošnje i iz industrijskih procesa.

POGLEDAJTE KONFERENCIJU:
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,