Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMA─îKA: ‘KAKO TO MO┼ŻE BITI?’, JECALA JE MAJKA NA PRESUDU PAKINSTANSKOM IZBJEGLICI KOJI JE SILOVAO NJEZINU 6-GODI┼áNJU DJEVOJ─îICU

NJEMA─îKA: ‘KAKO TO MO┼ŻE BITI?’, JECALA JE MAJKA NA PRESUDU PAKINSTANSKOM IZBJEGLICI KOJI JE SILOVAO NJEZINU 6-GODI┼áNJU DJEVOJ─îICU

imigrantiPakistanski izbjeglica Tayyab M. je namamio ┼íestogodi┼ínju djevoj─Źicu daleko od o─Źiju gra─Ĺana na mirno mjesto i rekao da mu “nije va┼żno” koliko ┼żrtva ima godina, nakon ─Źega je oca djevoj─Źice ubila policija

Imigrant u Njema─Źkoj je dobio blagu uvjetnu kaznu zatvora od 20 mjeseci za seksualno zlostavljao djevoj─Źice u ku─çi za azilante u Berlinu nakon ─Źega je otac djevoj─Źice uvijen od strane policije, pi┼íe Express.co.uk.

┼Żrtvina majka Zaman se rasplakala kad je ─Źula presudu i povikaLA u sudnici: “Kako to mo┼że biti. On bi trebao biti zatvoren na mjestu gdje on to vi┼íe ne mo┼że u─Źiniti. On je uni┼ítio danas moj ┼żivot.”

Sud je saslu┼íao svjedo─Źenje u kojem je doznao kako je 27-godi┼ínji mu┼íkarac namamio ┼íestogodi┼ínju djevoj─Źicu daleko od znati┼żeljnih o─Źiju na mirno mjesto gdje ju je mogao napasti.

Napada─Ź, pakistanski izbjeglica Tayyab M. je pred sudom u Njema─Źkoj je rekao da mu “nije va┼żno” da li je imao spolni odnos s djetetom ili odraslom osobom – sama zavr┼íena radnja je zavr┼íena uz njegovu pomo─ç.

“Ja sam to napravio, jednostavno se dogodilo spontano”, rekao je. “To nije bilo planirano.”

Kada je policija stigla u ku─çi migranata u okrugu Moabit u Berlinu da uhite pakistanskog silovatelja, otac djevoj─Źice je poku┼íao silovatelja napasti no┼żem.

Ira─Źanin Husam al-S. (29) je bi ve─ç u Berlinu sa svojom obitelji ─Źetiri mjeseca, kada je umro u pucnjavi od strane policije u poku┼íaju da se osveti zlostavlja─Źa svoje k─çeri.

Dok je policija odvodila silovatelja Tayyaba u lisicama djevoj─Źin je otac sko─Źio na njega s no┼żem uz povik: “Ti ne─çe┼í pre┼żivjeti!”


Sirijski izbjeglica Eyhab (18) koji je bio svjedok onoga ┼íto se dogodilo, rekao je: “Tayyab je sjedio s djevoj─Źicom i pu┼ítao joj svoju glazbu na svom mobilnom telefonu.”

“To nam se ─Źinilo smije┼íno jer se njih dvoje ne poznaju”, rekao je. Nakon toga je silovatelj nestao s djevoj─Źicom.

“Kasnije smo ih na┼íli iza ┼íupe”, dodao je, rekav┼íi da j e djevoj─Źica bila “prakti─Źki gola. Bio je na njoj, a ja sam ga odgurnuo.”

Eyhab je zatim zaštitare, a oni su pak pozvali policiju.

“Otac djevoj─Źice je ignorirao nekoliko poziva od strane policije da se zaustavi, nakon ─Źega je nekoliko policajaca otvorilo vatru na njega”, rekao je glasnogovornik policije. Fatalni metak je zavr┼íio u njegovom srcu.

Bodo Pfalzgraf, lider sindikata policije u Berlinu, branio je policajce koji su ga ubili rekav┼íi: “Policajci su morali sprije─Źiti lin─Ź mase i za┼ítititi sebe u ┼żivotnoj opasnosti.”

Suci na su─Ĺenju su izrekli blagu kaznu – u dogovoru sa tu┼żiteljstvom – jer je nasilnik priznao svoj zlo─Źin. Priznavanje njegovog postupka po┼ítedilo je dijete od toga da svjedo─Źi protiv njega.

Ali dje─Źji psiholog ju je nakon toga ispitivao. Psiholog je rekao sucima da je ona rekla da ju je imigrant ugrizao za vaginu nakon ┼íto ju je skinuo dok se ona igrala sa mobilnim telefonom.

Suci su rekli kako je napad bio “vrlo kratak”, te u takvim slu─Źajevima blaga kazna je normalna.

Zlostavlja─Ź je do┼íao u Berlin 2015. godine kao politi─Źki izbjeglica. On se odjavio iz svog doma za azil u Berlinu da bi oti┼íao u drugi grad u Njema─Źkoj nakon njegove presude.

Nejasno je namjerava li ga Njema─Źka deportirati nazad u domovinu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,