Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA: ‘KAKO TO MOŽE BITI?’, JECALA JE MAJKA NA PRESUDU PAKINSTANSKOM IZBJEGLICI KOJI JE SILOVAO NJEZINU 6-GODIŠNJU DJEVOJČICU

NJEMAČKA: ‘KAKO TO MOŽE BITI?’, JECALA JE MAJKA NA PRESUDU PAKINSTANSKOM IZBJEGLICI KOJI JE SILOVAO NJEZINU 6-GODIŠNJU DJEVOJČICU

imigrantiPakistanski izbjeglica Tayyab M. je namamio šestogodišnju djevojčicu daleko od očiju građana na mirno mjesto i rekao da mu “nije važno” koliko žrtva ima godina, nakon čega je oca djevojčice ubila policija

Imigrant u Njemačkoj je dobio blagu uvjetnu kaznu zatvora od 20 mjeseci za seksualno zlostavljao djevojčice u kući za azilante u Berlinu nakon čega je otac djevojčice uvijen od strane policije, piše Express.co.uk.

Žrtvina majka Zaman se rasplakala kad je čula presudu i povikaLA u sudnici: “Kako to može biti. On bi trebao biti zatvoren na mjestu gdje on to više ne može učiniti. On je uništio danas moj život.”

Sud je saslušao svjedočenje u kojem je doznao kako je 27-godišnji muškarac namamio šestogodišnju djevojčicu daleko od znatiželjnih očiju na mirno mjesto gdje ju je mogao napasti.

Napadač, pakistanski izbjeglica Tayyab M. je pred sudom u Njemačkoj je rekao da mu “nije važno” da li je imao spolni odnos s djetetom ili odraslom osobom – sama završena radnja je završena uz njegovu pomoć.

“Ja sam to napravio, jednostavno se dogodilo spontano”, rekao je. “To nije bilo planirano.”

Kada je policija stigla u kući migranata u okrugu Moabit u Berlinu da uhite pakistanskog silovatelja, otac djevojčice je pokušao silovatelja napasti nožem.

Iračanin Husam al-S. (29) je bi već u Berlinu sa svojom obitelji četiri mjeseca, kada je umro u pucnjavi od strane policije u pokušaju da se osveti zlostavljača svoje kćeri.

Dok je policija odvodila silovatelja Tayyaba u lisicama djevojčin je otac skočio na njega s nožem uz povik: “Ti nećeš preživjeti!”

Sirijski izbjeglica Eyhab (18) koji je bio svjedok onoga što se dogodilo, rekao je: “Tayyab je sjedio s djevojčicom i puštao joj svoju glazbu na svom mobilnom telefonu.”

“To nam se činilo smiješno jer se njih dvoje ne poznaju”, rekao je. Nakon toga je silovatelj nestao s djevojčicom.

“Kasnije smo ih našli iza šupe”, dodao je, rekavši da j e djevojčica bila “praktički gola. Bio je na njoj, a ja sam ga odgurnuo.”

Eyhab je zatim zaštitare, a oni su pak pozvali policiju.

“Otac djevojčice je ignorirao nekoliko poziva od strane policije da se zaustavi, nakon čega je nekoliko policajaca otvorilo vatru na njega”, rekao je glasnogovornik policije. Fatalni metak je završio u njegovom srcu.

Bodo Pfalzgraf, lider sindikata policije u Berlinu, branio je policajce koji su ga ubili rekavši: “Policajci su morali spriječiti linč mase i zaštititi sebe u životnoj opasnosti.”

Suci na suđenju su izrekli blagu kaznu – u dogovoru sa tužiteljstvom – jer je nasilnik priznao svoj zločin. Priznavanje njegovog postupka poštedilo je dijete od toga da svjedoči protiv njega.

Ali dječji psiholog ju je nakon toga ispitivao. Psiholog je rekao sucima da je ona rekla da ju je imigrant ugrizao za vaginu nakon što ju je skinuo dok se ona igrala sa mobilnim telefonom.

Suci su rekli kako je napad bio “vrlo kratak”, te u takvim slučajevima blaga kazna je normalna.

Zlostavljač je došao u Berlin 2015. godine kao politički izbjeglica. On se odjavio iz svog doma za azil u Berlinu da bi otišao u drugi grad u Njemačkoj nakon njegove presude.

Nejasno je namjerava li ga Njemačka deportirati nazad u domovinu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,