Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Predsjednik Venezuele Maduro izbacio CNN iz zemlje zbog širenja ‘lažnih vijesti’

Predsjednik Venezuele Maduro izbacio CNN iz zemlje zbog širenja ‘lažnih vijesti’

manduro-cnnPredsjednik Nicolas Maduro je izjavio u nedjelju da želi da CNN ode iz Venezuele, optužujući mrežu za širenje lažnih vijesti

“CNN ne mora zabadati svoj nos u poslove Venezuele … Želim da CNN ode daleko odavde”, rekao je Maduro dodajući da su krivotvorili istinu i miješaju se u pitanja koja nisu od njihovog interesa.

“CNN, ne zabadaj nos u poslove Venezuele. Želim da CNN ode daleko odavde. Izvan Venezuele. Ne stavljajte vaš nos u poslove Venezuele”, rekao je Maduro tijekom političke izjave, prenosi ZH.

Citiran od strane Fox Newsa, Maduro je prokomentirao nakon što je okrivio američku mrežu CNN da iskrivljuje činjenice prilikom izvještavanja o nepravilnostima u javnoj srednjoj školi u Caracasu.

“Neki mediji poput CNN-a su pokušali manipulirati. Oni ne mogu manipulirati! Naša je briga taj problem, a ne njihov”, rekao je on.

Prošli tjedan je PanAmPost izvijestio da je učenik zatražio na nacionalnoj televiziji da predsjednik poboljša uvjete u njegovoj školi, tražeći sigurnost, infrastrukturu i hranu tako da su njegove kolege više ne padaju u nesvijest od gladi.

CNN en Español je posjetio gimnaziju i razgovarao sa osobljem o učeniku, i da li Maduro napravio nešto u svezi zamolbe učenika.

Maduro je rekao da “želi da se mladima govori istina, da treba biti biti kritičan i revolucionaran, i da moramo rješiti probleme”, rekao je on.

<<>> TRUMP ŽELI ISTRIJEBITI LAŽOVE I LAŽNE VIJESTI: Prvi na listi je CNN!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,