Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ORBAN RAZOTKRIO TAJNI PLAN SOROSA! Njegovi agenti dovode milijune izbjeglica na naše prostore!!!

ORBAN RAZOTKRIO TAJNI PLAN SOROSA! Njegovi agenti dovode milijune izbjeglica na naše prostore!!!

orb-soroSoros želi tajno utjecati na politiku Mađarske, kazao je Orban

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da grupe koje podržava milijarder i investitor George Soros i njegova imperija žele tajno utjecati na mađarsku politiku.

Orban je u govoru o stanju nacije rekao da Sorosove organizacije rade na tome da dovedu stotine tisuća migranata u Europu, suprotno željama Mađara i njihove vlade, prenosi AP.

Orban je dodao da grupe koje djelomično financira Soros trebaju biti transparentne i prepoznatljive.

Mađarski premijer nije ih imenovao, ali su vladini dužnosnici ranije spominjali organizaciju Transparency International i grupe za ljudska prava, kao što je mađarski Helsinški komitet i mađarska Unija građanskih sloboda, navodi AP.

Sorosevi predstavnici za sada nisu komentirali ove izjave, navodi AP. Orban je i ranije optuživao Sorosa da je kriv za izbjegličku krizu u Europi.

Rekao je da da su zapadni način razmišljanja i mreža aktivista možda najbolje predstavljeni u liku Georgea Sorosa.

“Ako se ne izborimo za Europu, onda će se ostvariti snovi nekih financijera, transnacionalnih aktivista i dužnosnika koje niko nije birao”, rekao je ranije Orban.
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,