Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA » HAARP: Gradona─Źelnik Ankare upozorava na najnovije ‘potrese stvorene od ─Źovjeka’ koji ─çe uni┼ítiti Tursku i njezinu ekonomiju

HAARP: Gradona─Źelnik Ankare upozorava na najnovije ‘potrese stvorene od ─Źovjeka’ koji ─çe uni┼ítiti Tursku i njezinu ekonomiju

ankara-gradonacelnikUmjetni potresi su stvarnost, a ne nekakva teorija zavjere. Tu ─Źinjenicu sada spoznaje sve ve─çi broj ljudi, a me─Ĺu njima je i gradona─Źelnik Ankare

Gradona─Źelnik Ankare je upozorio nedavno da neprijateljske vanjske sile planiraju izazvati dirigirani “umjetni potres” u Turskoj, sposoban da nanase veliku ┼ítetu cijeloj zemlji.

Melih Gokcek, koji je gradona─Źelnik jo┼í od 1994. godine napisao je putem Twittera u utorak da se sofisticirana tehnologija ratovanja koristi za pokretanje potresa uzrokovanih od strane ljudi koji ─çe o┼ítetiti Tursku ekonomiju, pi┼íe Yahoonews.

Njegovi komentari su do┼íli nakon dva potresa koji su pogodili zapadnu pokrajinu Canakkale u ponedjeljak i utorak ujutro, snage magnitude 5,3 i 5,2 stupnjeva, rekla je Turska Agencija za Hitne Slu─Źajeve (AFAD).

Svi ovi potresi su bili na dubini do 10 kilometara, što odgovara dubini na kojoj se uzrokuju HAARP potresi.

U objavama na Twitteru, Gokcek je podijelio videozapis koji je tvrdio da je to bilo oru─Ĺe koje stvara umjetne NAARP potrese, i pozvao da se sve podmornice i brodovi sa ogromnom elektroni─Źkom opremom stave pod kontrolu vlasti.

Gokcek je rekao da je “istra┼żio” dva potresa i izjavio da su oni mogli biti uzrokovani mogu─çim “stranim uplitanjem”.


“Nedavno je brod obavljao seizmi─Źka istra┼żivanja u blizini turske obale. ┼áto je ovaj brod istra┼żivao, i kojoj zemlji pripada mora biti otkriveno”, napisao je.
 

 
Krajnji njihov cilj, kako je on rekao, je izazvati potres u blizini Istanbula, u poku┼íaju da se napravi ekonomski “dr┼żavni udar”.

“U ovom trenutku, udar usmjeren na Tursku bi mogao biti potres u blizini Istanbula koji bi mogao izazvati ekonomski kolaps Turske”, tvrdi on.

Nije prvi put da je Gokcek, jedan od ─Źlanova vladaju─çe Stranke pravde i razvitka (AKP), napravio takve fantasti─Źne tvrdnje.

Te┼íko pogo─Ĺena potresima, regija Canakkale obuhva─ça tjesnac Dardanele kroz koji se dolazi u Mramorno more koje vodi do Bospora u Istanbulu.

Sam Istanbul se nalazi na glavnoj zoni potresa koji je 1999. godine ostavio grad sa 17.000 mrtvih.

To nije prvi put da je jedan visoki turski du┼żnosnik okrivio strane elemenate da kuju zavjere protiv gospodarstva zemlje.

“Cilj je dovesti Tursku na koljena. Oni sada koriste napredno oru┼żje”, rekao je on.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, KLIMA · Tags: , , , , , ,