Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » TRUMP UPOZORAVA ČOVJEČANSTVO: Cjepivo protiv gripe je najveća ‘prijevara’ u povijesti medicine

TRUMP UPOZORAVA ČOVJEČANSTVO: Cjepivo protiv gripe je najveća ‘prijevara’ u povijesti medicine

trump-gripaCjepivo protiv gripe je najveća prijevara u povijesti medicine, stvorena od strane Big Pharme da bi uzela novac ljudima narušenog zdravlja i učinili ih još bolesnijima, upozorava predsjednik Donald Trump

U intervjuu sa Opie i Anthonyjem na radiju Sirius XM, Trump je razotkrio cjepivo protiv gripe kao “potpuno neučinkovito” i izjavio da on nikad nije primio cjepivo protiv gripe.

“Nikad nisam uzeo to cjepivo. I do sada nikada nisam imao gripu. Ne sviđa mi se ideja ubrizgavanja otrovne tvari u moje tijelo. I to je zapravo ono što oni čine. I to (najnovije cjepivo protiv gripe) nije bilo vrlo učinkovito od svog početka”, piše YNW.

Imam prijatelje koji se religiozno cijepe svake godine protiv gripe, a zatim dobiju gripu. Znaš, to mi pomaže u razmišljanju. Vidio sam dosta izvještaja koja kažu je cjepivo protiv gripe gotovo potpuno neučinkovito.”

Trump je u pravu – cjepivo protiv gripe je najveća medicinska prijevara u povijesti. Ono su krcato “lošim tvarima”, uključujući formaldehid i živu – dva moćna neurotoksina – i industrija cjepiva čak i priznaje da laboratorijski testovi dokazuju da popularno cjepivo ne funkcionira.

Zašto se cjepivo protiv gripe koje je medicinska prijevara, potpomognuta ničim već voodoo vjerom baziranoj na dogmama i pametnom marketingu, gura cijeloj populaciji pod nos svake godine?

Cjepiva su lijek, koja nemaju potrebnih znanstvenih dokaza o sigurnosti i djelotvornosti koje ne mogu dati ni FDA (Agencija za hranu i lijekove), ni CDC (Centar za kontrolu bolesti), a pak ni mediji. Kongres je čak donio zakon koji štiti industriju cjepiva s apsolutnim pravnog imuniteta, čak i kad proizvode i prodaju neispravne proizvode koji mogu ozlijediti i ubiti ljude.

I proizvođači cjepiva nas lažu već godinama oko otrovne razine žive u cjepivima protiv gripe.

Svi znaju da je živa otrovna i da se ubrizgava u ljudsko tijelo.

Pa zašto proizvođači ne uklone živu? I zašto Big Pharma i dalje gura proizvod koji je industrija cjepiva priznala da je neučinkovit i da ne funkcionira?

Poslušajte Trumpa:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,