Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Zastrašujuće izjave lezbijske njemačke dobitnice nobelove nagrade za mir! Dijete Donald Trumpa treba…

Zastrašujuće izjave lezbijske njemačke dobitnice nobelove nagrade za mir! Dijete Donald Trumpa treba…

njemica-nobel-trumpBarack Hussein Obama bacio je više od 20 tisuća bombi u svom mandatu i dobio je Nobela za mir. Ova žana nagrađena je za mir u Njemačkoj, a predložila je oduzimanje sina Tumpu i udomljavanje u homoseksualnoj (alternativnoj) obitelji!

Pa vi recite jesu li li današnji mirotvorci kako se vole sami nazivati, odnosno progresivni liberali samo frustrirani bolesnici ili što je ovo?

Dok je Donald Trump, okružen svojom lijepom i brojnom obitelji, polagao predsjedničke zavjete svom narodu, a jedna žena, tisuću kilometara udaljena od Washingtona, obavijena hladnoćom pruske zime, sjela je za svoj komp i napisala: “Pod hitno treba Trumpovog malog sina predati na skrb nekoj alternativnoj obitelji.”

Mali Trump se za to vrijeme bezazleno igrao s bebom svoje polusestre Ivanke, igrajući se skrivalice pred svim svjetskim kamerama, ni ne sluteći kakvu mu sudbinu želi jedna daleka “teta” koja ne može podnijeti tuđu obiteljsku sreću.

Ta daleka “teta” kao da je iskočila iz neke poznate Grimove bajke, nepozvana vila ili tako nešto (pa vi recite da bajke nisu stvarnost), želi oteti dječaka njegovoj mami i tati i udomiti ga kod neke alternativne homo- lezbo obitelji!

Otmica djece je stara navada svih zlica, imamo to i kod Orašara Čajkovskog, kod Ivice i Marice, kod mafije koja otima djecu, kod preprodavača djece, kod frulaša iz grada Hamelina ali i kod jedne dobitnice Nagrade za mir koju dodjeljuje njemački Savez izdavača.

Ta dobitnica je ta zla “teta” koja sjedi u svojoj sobi sama i frustrirana i smišlja kako oteti jednog lijepog i bezazlenog dječaka. “Teta” se zove Carolin Emcke i o njoj u Wikipediji stoji – ”Carolin Emcke živi u Berlinu i u ljubavnoj je vezi sa Silviom Fehrmann”.

Carolin Emcke nije bilo tko, ona je zvijezda lijevo – zelene – lezbijske njemačke scene nakon što je napisala knjigu “Gegen den Hass” koju je sadašnje njemačko anti – fake – news “Ministarstvo istine” uzelo kao katehezu za svoje obrede protiv desničara i svih drugih širitelja mržnje i zagovornika slobode govora.

Ona je uzor ministru pravosuđa Heiku Maasu i moralna vertikala za Süddeutsche Zeitung.

Ona je protiv širenja mržnje u bilo kojem obliku, za toleranciju i za humanost, sve one koji šire mržnju prema drukčijima i drugima treba oštro kazniti i progoniti, treba im nanositi bol a to je bez svake sumnje Donald Trump i njegov nevini sin!

Carol Emcke se prometnula u veliku misliteljicu lijeve scene, kud ona okom tu drugi skokom.

Njezina “ranjenost” i osjetljivost za “ranjive”, alternativne obitelji ide tako daleko da bi otimala sretnu djecu i davala ih nesretnima, njen um je pomračio u trenutku kad je ugledala sretno, blagoslovljeno dijete na Capitolu kojeg odgaja jedna obična slovenska baka i deda i koje ne shvaća čime je zaslužilo takvu mržnju, kao ni mnoga druga sretna djeca koja su predana alternativnim obiteljima pod vodstvom ovakvih ljudi, poput ove ranjene lezbe i svih drugih varijacija na temu!
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,