Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » CIA objavila milijune povjerljivih dokumenata o vanzemaljcima, kontroliranju umova u misterioznom programu Star Gate

CIA objavila milijune povjerljivih dokumenata o vanzemaljcima, kontroliranju umova u misterioznom programu Star Gate

projekt-starOvi dokumenti odnose se na razdoblje od 1940. do 1990. godine a u njima se nalaze znanstveno-istra┼żiva─Źki radovi i obavje┼ítajna izvje┼í─ça

Ameri─Źka obavje┼ítajna agencija┬áCIA┬áobjavila je dokumente s kojih je skinuta oznaka tajnosti, a me─Ĺu njima su informacije o lovu na┬áNLO-e i projektu vezanom uz kontrolu uma.

Misteriozni projekt nazvan┬áStar Gate┬áosnovan je 1978. godine od strane Obrambene obavje┼ítajne agencije (DIA) i SRI International, a zadatak je bio istra┼żiti┬ápsihi─Źkefenomene┬áu vojnim i obavje┼ítajnim primjenama.

Plan je bio da sudionici programa budu osposobljeni primati informacije bez upotrebe ‘normalnih osjeta, informacija od drugih ljudi, logi─Źne dedukcije i direktne implementacije elektronskih ili drugih ure─Ĺaja’. Ukratko, ljudi su trebali ‘─Źitati misli’┬ádrugih┬áosoba.

Ovaj misteriozni projekt bio je osnovan jer su Amerikanci bili uvjereni da Sovjetski savez godišnje troši 60 milijuna rubalja na tu vrstu ratovanja.

Ovi dokumenti odnose se na razdoblje od 1940. do 1990. godine a u njima se nalaze znanstveno-istra┼żiva─Źki radovi i obavje┼ítajna izvje┼í─ça.

Joseph Lambert┬á(CIA) kazao je kako je ovo jedna od stvari koja ‘pobolj┼íava transparentnost’. Kazao je kako su ┼żeljeli tajne dokumente u─Źiniti ‘┼íiroko dostupnima’.

Heather Fritz Horniak, glasnogovornica CIA-e, kazala je kako ni┼íta nije ‘probrano’ te da je to ‘potpuna povijest, dobro i lo┼íe’.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vecernji.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,