Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » CIA objavila milijune povjerljivih dokumenata o vanzemaljcima, kontroliranju umova u misterioznom programu Star Gate

CIA objavila milijune povjerljivih dokumenata o vanzemaljcima, kontroliranju umova u misterioznom programu Star Gate

projekt-starOvi dokumenti odnose se na razdoblje od 1940. do 1990. godine a u njima se nalaze znanstveno-istraĆŸivački radovi i obavjeĆĄtajna izvjeơća

Američka obavjeơtajna agencija CIA objavila je dokumente s kojih je skinuta oznaka tajnosti, a među njima su informacije o lovu na NLO-e i projektu vezanom uz kontrolu uma.

Misteriozni projekt nazvan Star Gate osnovan je 1978. godine od strane Obrambene obavjeĆĄtajne agencije (DIA) i SRI International, a zadatak je bio istraĆŸiti psihičkefenomene u vojnim i obavjeĆĄtajnim primjenama.

Plan je bio da sudionici programa budu osposobljeni primati informacije bez upotrebe ‘normalnih osjeta, informacija od drugih ljudi, logične dedukcije i direktne implementacije elektronskih ili drugih uređaja’. Ukratko, ljudi su trebali ‘čitati misli’ drugih osoba.

Ovaj misteriozni projekt bio je osnovan jer su Amerikanci bili uvjereni da Sovjetski savez godiƥnje troƥi 60 milijuna rubalja na tu vrstu ratovanja.

Ovi dokumenti odnose se na razdoblje od 1940. do 1990. godine a u njima se nalaze znanstveno-istraĆŸivački radovi i obavjeĆĄtajna izvjeơća.

Joseph Lambert (CIA) kazao je kako je ovo jedna od stvari koja ‘poboljĆĄava transparentnost’. Kazao je kako su ĆŸeljeli tajne dokumente učiniti ‘ĆĄiroko dostupnima’.

Heather Fritz Horniak, glasnogovornica CIA-e, kazala je kako niĆĄta nije ‘probrano’ te da je to ‘potpuna povijest, dobro i loĆĄe’.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vecernji.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,