Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Demokrati nude 2500 dolara građanima za nasilne nerede na inauguraciji Donald Trumpa

Demokrati nude 2500 dolara građanima za nasilne nerede na inauguraciji Donald Trumpa

prosvjed-trumpDemokrati nude građanima 2.500 da prisustvuju inauguraciji Donald Trumpa u petak i naprave što je više prekida moguće i nasilnih nereda

U 20 američkih gradova ponuđeni su honorari za sudjelovanje na prosvjedima tijekom inauguracije budućeg predsjednika SAD Donalda Trumpa, piše “Washington Times”.

Prema podacima lista, sudionicima prosvjeda je ponuđeno 2.500 dolara za sudjelovanje u svim događajima.

Na primjer, organizacija “Demand Protest” iz San Francisca objavila je takav oglas 12. siječnja u velikom broju gradova, piše list.

“Zarađuj novac boreći se protiv Trumpa!”, glasi slogan te organizacije. U oglasu se navodi da će ona “platiti politički motiviranim ljudima za to u što oni već vjeruju”.
 

 
List piše da je “posao” ponuđen stanovnicima gradova Austin, Charlotte, Colorado Springsa, Columbusa, Denvera, Detroita, El Pasoa, Fort Verta, Jacksonvillea, Aucklanda, Oklahoma Cityja, Philadelphie, Finixa, San Francisca, San Diega, Seattlea, Tulse i Washingtona.

U isto vrijeme mediji dopuštaju mogućnost da su oglasi “Demand Protest” prijevara. Ranije se Trump žalio na plaćenu kampanju koja je protiv njega vođena tijekom izbora i poslije njih, navodi izdanje.

Pogledajte video u kojem se dogovara organizacija nereda na inauguraciji Donald Trumpa:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(kurir.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,