Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » UDARNA VIJEST: Ubijen bivši glavni urednik Frankfurter Allgemeine Zeitunga dr. Udo Ulfkotte koji je razotkrio povezanost medija i CIA-e

UDARNA VIJEST: Ubijen bivši glavni urednik Frankfurter Allgemeine Zeitunga dr. Udo Ulfkotte koji je razotkrio povezanost medija i CIA-e

ufo-ulkote-2017BIO JE NAJAVIO DA ĆE NAPISATI KNJIGU KAKO CIA HUŠKA EUROPSKE NOVINARE NA RAT PROTIV RUSIJE

Ubijen je bivši glavni urednik najvećih njemačkih dnevnihnovina Frankfurter Allgemeine Zeitung dr Udo Ulfkotte.

Službena dijagnoza smrti: “otkazivanje srca”.

Neki, međutim, sumnjaju da je bio ubijen.

Jer, Ulfkotte je priznao da je bio plaćen da huška narode Europe na rat. Također je izjavio da CIA plaća novinare u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu … da pišu protiv Rusije.

Pritom je rekao:

“Bio sam novinar 25 godina kada su me obučavali kako lagati u tekstovima i kako od istine napraviti laž na način da javnost nikada ne sazna što se zaista dogodilo.

Prije nekoliko mjeseci sam odlučio raskrinkati laž i javnosti reći kako su američki i njemački / europski mainstream mediji brutalno lagali kako bi izazvali rat s Rusijom.

Morate znati da rat nikada ne izbija sam od sebe. Ljude tajno huškaju na rat i tu su političari manje bitni. U tome najviše sudjeluju mediji i novinari koji su obučeni za to, koji su obučeni kako laž plasiraju kao istinu”.

Dodao je da je odlučio napisati knjigu u kojoj će detaljno opisati kako funkcioniraju mediji u Europi.
 

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,