Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » MEDIJSKA BOMBA: Hrabra američka kongresnica izjavila da SAD naoružava ISIS, predlažući zakon koji će to zaustaviti (VIDEO)

MEDIJSKA BOMBA: Hrabra američka kongresnica izjavila da SAD naoružava ISIS, predlažući zakon koji će to zaustaviti (VIDEO)

terosti-financiranjeDemokratska kongresnica Tulsi Gabbard se oslobodila naracije korporacijskih medija optužujući Sjedinjene Države za financiranje i naoružavanje terorističkih grupa al-Kaide i ISIS

“Ako vi ili ja dajete novac, oružje ili podršku al-Kaidi ili ISIS-u, mi bismo trebali biti bačeni u zatvor”, napisala je Gabbard na Twitteru u subotu.

Ono što je najvažnije, međutim, je njezin uvod u “Akt za zaustavljanje naoružavanja terorista”, koji je predstavljen prošlog četvrtka.

U svojoj prezentaciji prijedloga zakona, Gabbard je citirala istaknute publikacije kao što su New York Times i Wall Street Journal pokazujući da su pobunjenici koje SAD podupire u Siriji usklađeni sa al-Nusrom (koja je u biti al-Kaida u Siriji).

Ona surađuje na ovom prijedlogu zakona zajedno sa republikancem Thomas Massiem, koji kaže da će prijedlog zakona, ako prođe “zabraniti američkoj vladi da koristi američke dolare poreznih obveznika kako bi osigurala sredstva, oružje, obuku i obavještajnu potporu terorističkih skupina poput al-Kaide i ISIS u zemljama koje pružaju izravnu ili neizravnu potporu tim istim skupinama.”
 

 
Ovi problemi nisu nagađanja – mogu se provjeriti kod nikog drugog već kod sumnjivog ratnog zločinca Tony Blaira.

Think tank utemeljen od strane bivšeg premijera Velike Britanije objavio je izvješće u 2015. godini koje je zaključilo da u konačnici nema smisla raditi razliku između različitih pobunjeničkih skupina na terenu, jer većina tih skupina dijeli ISIS-ov sustav vjerovanja (i da će nametnuti šerijatski zakon ako su došli na vlast).

“Ovo ludilo mora prestati. Moramo zaustaviti naoružavanje terorista. Vlada mora završiti ovo licemjerstvo i pridržavati se istih zakona koji se odnose na njezine “građane”, rekla je Gabbard.

“CIA također usmjerava oružje i novac preko Saudijske Arabije, Turske, Katara i drugih koji pružaju izravnu i neizravnu potporu skupinama kao što su ISIS i al-Kaida”, rekla je kongresnica Gabbard na izlaganju u Kongresu prošlog tjedna, piše AN.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,