Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Policajac za narkotike koji je uništio tisuće života zbog posjedovanja ‘trave’ uhićen sa marihuanom vrijednom 2 milijuna dolara

Policajac za narkotike koji je uništio tisuće života zbog posjedovanja ‘trave’ uhićen sa marihuanom vrijednom 2 milijuna dolara

policajac-marihuanaPolicijski službenik u Kaliforniji nedavno je uhićen kako prevozi 120 kilograma marihuane kroz cijelu zemlju

Zamjenik šefa policije županije Yuba u Kaliforniji Christopher M. Heath je uhvaćen u gradu York države Pensilvanije sa pošiljkom marihuane koja je bila u vrijednosti od preko 2 milijuna dolara.

Heath je navodno bio na godišnjem odmoru u trenutku uhićenja.

Policija županije York oprezno šuti o istrazi, i oni su odbili komentirati detalje uhićenja, i kako su postali svjesni pošiljke.

Okružni tužitelj Tom Kearney je priznao na nedavnoj konferenciji za novinare da je ovo uhićenje dio velike istrage koja je uključivala razne policijske postaje.

“Čovjek mora biti tužan i ljut da je službenik policije i pravosuđa navodno bio uključen u ove radnje”, rekao Kearney, dodajući da je “ovo bila vrlo sofisticirana i velika operacija.”

“Uhićeni policajac je bio raspoređen u radnu skupinu za narkotike … zadnje tri godine. Uvjeti su vrlo dobri u županiji Yuba za uzgoj marihuane. Mi smo uhitili puno dilera sa velikim količinama marihuane u zadnje vrijeme, i u operacijama ponekad uništavali čak i tisuću biljaka dnevno”, rekao je zamjenik šerifa županije Yuba.

Ovaj slučaj je posebno zanimljiv jer je Heath bio časnik na narkotike radne skupine, što znači da je on odgovoran za stavljanje nenasilnih ljudi u zatvor zbog korištenja i prodaju droge. U međuvremenu, on je prodavao drogu i sudjeluju u istim radnjama za koje je trpao ljude u zatvor i uništavao im živote.

Ovaj licemjer je na trenutnom plaćenom godišnjem odmoru odjela u županiji Yuba iako je priznao da je prevozio marihuanu iz Kalifornije u Pensilvaniju.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,