Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Policajac za narkotike koji je uni┼ítio tisu─çe ┼żivota zbog posjedovanja ‘trave’ uhi─çen sa marihuanom vrijednom 2 milijuna dolara

Policajac za narkotike koji je uni┼ítio tisu─çe ┼żivota zbog posjedovanja ‘trave’ uhi─çen sa marihuanom vrijednom 2 milijuna dolara

policajac-marihuanaPolicijski slu┼żbenik u Kaliforniji nedavno je uhi─çen kako prevozi 120 kilograma marihuane kroz cijelu zemlju

Zamjenik ┼íefa policije ┼żupanije Yuba u Kaliforniji Christopher M. Heath je uhva─çen u gradu York dr┼żave Pensilvanije sa po┼íiljkom marihuane koja je bila u vrijednosti od preko 2 milijuna dolara.

Heath je navodno bio na godišnjem odmoru u trenutku uhićenja.

Policija ┼żupanije York oprezno ┼íuti o istrazi, i oni su odbili komentirati detalje uhi─çenja, i kako su postali svjesni po┼íiljke.

Okru┼żni tu┼żitelj Tom Kearney je priznao na nedavnoj konferenciji za novinare da je ovo uhi─çenje dio velike istrage koja je uklju─Źivala razne policijske postaje.

“─îovjek mora biti tu┼żan i ljut da je slu┼żbenik policije i pravosu─Ĺa navodno bio uklju─Źen u ove radnje”, rekao Kearney, dodaju─çi da je “ovo bila vrlo sofisticirana i velika operacija.”

“Uhi─çeni policajac je bio raspore─Ĺen u radnu skupinu za narkotike … zadnje tri godine. Uvjeti su vrlo dobri u ┼żupaniji Yuba za uzgoj marihuane. Mi smo uhitili puno dilera sa velikim koli─Źinama marihuane u zadnje vrijeme, i u operacijama ponekad uni┼ítavali ─Źak i tisu─çu biljaka dnevno”, rekao je zamjenik ┼íerifa ┼żupanije Yuba.

Ovaj slu─Źaj je posebno zanimljiv jer je Heath bio ─Źasnik na narkotike radne skupine, ┼íto zna─Źi da je on odgovoran za stavljanje nenasilnih ljudi u zatvor zbog kori┼ítenja i prodaju droge. U me─Ĺuvremenu, on je prodavao drogu i sudjeluju u istim radnjama za koje je trpao ljude u zatvor i uni┼ítavao im ┼żivote.

Ovaj licemjer je na trenutnom pla─çenom godi┼ínjem odmoru odjela u ┼żupaniji Yuba iako je priznao da je prevozio marihuanu iz Kalifornije u Pensilvaniju.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,