Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PRIJELOMNA VIJEST: OBAMA I DHS PRIPREMAJU PREUZETI TRUMPOVE IZBORE (VIDEO)

PRIJELOMNA VIJEST: OBAMA I DHS PRIPREMAJU PREUZETI TRUMPOVE IZBORE (VIDEO)

obama-trump-izboriGlobalisti ─çe ┼żrtvovati Ameriku za projekt Novog Svjetskog Poretka

Predsjednik u odlasku Obama i tajnik Ministarstva Domovinske Sigurnosti (DHS) Jeh Johnson su ilegalno preuzeli kontrolu nad izbornim sustavom u Americi, proglasiv┼íi ga “kriti─Źnom infrastruktorom”.

Ukoliko se izbori zaista proglase “kriti─Źnom infrastrukturom”, postoji mogu─çnost da Amerikom zavlada izborna kriza, te da se proglasi izvanredno stanje i da se onemogu─çi Donald Trumpu dolazak na vlast, prenosi Zerohedge.

U zapanjuju─çem “zadnjem trenutku” i 12 dana do smjene Obamine administracije, Ministarstvo domovinske sigurnosti (DHS) je ju─Źer javno objavilo da slu┼żbeno progla┼íava izborne sustave “kriti─Źnom infrastrukturom”.

U priop─çenju tajnika DHS tajnika Jeh Johnson na “izborne infrastrukture” misli: “skladi┼íta, bira─Źka mjesta, centralizirana glasa─Źka mjesta, baze podataka za registraciju bira─Źa, i glasa─Źki aparati” i sva “druga sustva” za upravljanje izbornim procesima … pa otprilike sve ┼íto je vezano za izbore.

“Odlu─Źio sam da izborna infrastruktura u ovoj zemlji treba biti odre─Ĺena kao podsektor kriti─Źne infrastrukture sektora postoje─çe Vladine Ustanove. S obzirom na klju─Źnu ulogu izbori igra u ovoj zemlji, jasno je da neki sustavi i sredstva izborne infrastrukture zadovoljavaju definiciju kriti─Źne infrastrukture, i pravno”., izjaili su u javnosti.

Naravno, to vjerojatno nije slu─Źajnost da je DHS javno obznanilo ovu najavu samo nekoliko sati nakon ┼íto je “obavje┼ítajna zajednica” otkrila njihovu propagandu “ruskog hakiranja”, bez pru┼żanja apsolutno nikakakvog stvarnog dokaza.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,