Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PRIJELOMNA VIJEST: OBAMA I DHS PRIPREMAJU PREUZETI TRUMPOVE IZBORE (VIDEO)

PRIJELOMNA VIJEST: OBAMA I DHS PRIPREMAJU PREUZETI TRUMPOVE IZBORE (VIDEO)

obama-trump-izboriGlobalisti će žrtvovati Ameriku za projekt Novog Svjetskog Poretka

Predsjednik u odlasku Obama i tajnik Ministarstva Domovinske Sigurnosti (DHS) Jeh Johnson su ilegalno preuzeli kontrolu nad izbornim sustavom u Americi, proglasivši ga “kritičnom infrastruktorom”.

Ukoliko se izbori zaista proglase “kritičnom infrastrukturom”, postoji mogućnost da Amerikom zavlada izborna kriza, te da se proglasi izvanredno stanje i da se onemogući Donald Trumpu dolazak na vlast, prenosi Zerohedge.

U zapanjujućem “zadnjem trenutku” i 12 dana do smjene Obamine administracije, Ministarstvo domovinske sigurnosti (DHS) je jučer javno objavilo da službeno proglašava izborne sustave “kritičnom infrastrukturom”.

U priopćenju tajnika DHS tajnika Jeh Johnson na “izborne infrastrukture” misli: “skladišta, biračka mjesta, centralizirana glasačka mjesta, baze podataka za registraciju birača, i glasački aparati” i sva “druga sustva” za upravljanje izbornim procesima … pa otprilike sve što je vezano za izbore.

“Odlučio sam da izborna infrastruktura u ovoj zemlji treba biti određena kao podsektor kritične infrastrukture sektora postojeće Vladine Ustanove. S obzirom na ključnu ulogu izbori igra u ovoj zemlji, jasno je da neki sustavi i sredstva izborne infrastrukture zadovoljavaju definiciju kritične infrastrukture, i pravno”., izjaili su u javnosti.

Naravno, to vjerojatno nije slučajnost da je DHS javno obznanilo ovu najavu samo nekoliko sati nakon što je “obavještajna zajednica” otkrila njihovu propagandu “ruskog hakiranja”, bez pružanja apsolutno nikakakvog stvarnog dokaza.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,