Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » INSAJDER: George Michael je počinio ‘samoubojstvo’!

INSAJDER: George Michael je počinio ‘samoubojstvo’!

george-michaelInsajder tvrdi da establišment nije želio da George Michael dođe u “prvi plan” i da je njegova smrt bila planirana prije nekoliko godina kad je počeo previše pričati i pjevati protiv establišenta i “političkih pitanja”

Michael je bio protiv establišmenta, protiv rata, pro palestinski nastrojen i snažan protivnik rata u Iraku 2003. godine, tvrdi YNW.

Godine 2002. je izdao pjesmu “Shoot the Dog”, pjesmu koja ismijava tadašnjeg britanskog premijera Tony Blaira zbog njegovog bliskog odnosa s bivšim američkim predsjednikom George W. Bushom.

Video koji prati pjesmu izazvao je veliki val polemika jer prikazao Blaira kao Bushovu pudlicu.

Pogledajte video:
 

 
Michael je planirao povratak na scenu u 2017. te je radio na novom albumu koji je bio prva snimka pokojnog pjevača, nakon 2014. godine.

Pregled George Michaela nakon smrti je bio “neuvjerljiv”, policija je potvrdila.

U priopćenju su rekli: “daljnji testovi sada će se provesti” kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo.

U međuvremenu u nedjelju ujutro, partner Georgea Michaela navodno je objavio niz tweetova koji tvrde da je pokojni pjevač sam sebi oduzeo život nakon brojnih pokušaja samoubojstva.

Prema Fadi Fawazu, “jedino što je George htio je da umre. Pokušao se mnogo puta ubiti i na kraju je uspio.”

Nije poznato da li Fadijev Twitter račun hakiran, ali postovi i račun jer su izbrisani nakon toga.

Pjevač je pronađen mrtav u svom domu u Oxfordshireu na Božić, a prvi izvještaji su tvrdili da je umro od srčanog udara.

Fadi, koji je pronašao beživotno tijelo, izjavio je za Mirror da su njiho dvojca proveli noć odvojeni: “Ja zaspao u autu i nisam ga vidio te noći.”

Daily Express je izvijestio da je Fadi prethodno na Twitteru objavio slijedeće: “Bio je Božić i nikada neću zaboraviti kada sam pronašao partnera mrtvog u krevetu rano ujutro .. Nikada mi nećeš prestati nedostajati xx”

Poruke su došle nakon post-mortem pregleda smrti 53-godišnjeg pjevača koji je utvrdio “neuvjerljive” dokaze, te da daljnja ispitivanja treba provesti, priopćila je policija.

Policija Thames Valleyja je izjavila: “Uzrok smrti je neuvjerljiv i daljnji testovi će sada biti provedeni. Rezultati ovih testova će vjerojatno biti poznati za nekoliko tjedana.”

Slična priča se odigrala oko dokaza i policije kada i je Prince umro.

George-Michael-fadi
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,