Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » TERORISTI IZGUBILI SPONZORA? Donald Trump izradio nacrt novog prora─Źuna koji isklju─Źuje financiranje ISIS-a

TERORISTI IZGUBILI SPONZORA? Donald Trump izradio nacrt novog prora─Źuna koji isklju─Źuje financiranje ISIS-a

trump-isisNovoizabrani predsjednik Donald Trump je poduzeo korake kako bi se osiguralo da nakon njegovog dolaska na vlast Sjedinjene Dr┼żave prestanu podr┼żavati ISIS i militantne oporbene skupine u Siriji

Trump to hitno razmatra i izradilo je nacrt novog prora─Źuna koji uklanja sva sredstva za ISIS i teroriste povezane sa tom organizacijom.

Prema izvoru prijelaznog tima, Trump je “precrtao velikim crnim markerom” (prora─Źun za ISIS) i “upozorio administrativne slu┼żbenike zadu┼żene za raspodjelu sredstava za ISIS da ─çe 20. sije─Źnja biti njihov posljednji dan na poslu. On ne ┼żeli da ih vidi na poslu 21. sije─Źnja”.

Vijest dolazi paralelno sa tvrdnjama turskog predsjednika Erdogana koji je “potvrdio dokaze” koji uklju─Źuju “slike, fotografije i video materijale” da Zapad podr┼żava teroriste ISIS-a.

Erdogan tvrdi da ima fotografije i video materijale koji dokazuju da zapadne zemlje podr┼żavaju teroristi─Źke skupine, uklju─Źuju─çi islamsku dr┼żavu i skupine kurdskih militanata YPG i PYD, koji su pokrenuli brojne nasilne teroristi─Źke napade na Tursku u pro┼ílosti.

“Oni [Zapadne zemlje] nas optu┼żuju da podr┼żavamo Daesh (islamsku dr┼żavu)”, rekao je Erdogan na tiskovnoj konferenciji u Ankari.

“Sada oni daju podr┼íku teroristi─Źkim skupinama, uklju─Źuju─çi Daesh, YPG, PYD. To je vrlo jasno. Potvrdili smo dokaze, sa slikama, fotografijama i videozapisima, rekao je.


Erdogan je samo posljednja osoba u nizu koja je pozvala Obamu i ameri─Źku administraciju za obustavu podr┼íku ISIS-u.

Hillary Clinton poku┼íala ocrniti tu istinu idejom da su to sve “teorije zavjere”, za vrijeme izborne rasprave.

To nije strana─Źki problem, to je jednostavno ─Źinjenica.

Demokratska kongresnica Tulsi Gabbard se javno obratila ameri─Źkim gra─Ĺanima, hrabro upozoravaju─çi Amerikance da Obamina vlada u ti┼íini usmjerava novac i oru┼żje za radikalne teroriste na Bliskom istoku.

Vladimir Putin optu┼żuje SAD za isto kazneno djelo ve─ç godinama. Kao ┼íto istina postaje jasnije vidljiva, politi─Źari svih boja po─Źinju govoriti o tome. Jill Stein je na Twitteru 25. prosinca objavila ovo:
 

 
─îini se da su Barack Obama, Hillary Clinton i sada┼ínji State Department uhva─çeni. Trump je za to slu┼żbeno saznao prije nekoliko mjeseci, prije nego ┼íto je postalo op─çepoznato, a novoizabrani predsjednik je ve─ç po─Źeo poduzimati akcije.

RIP ISIS.

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , ,