Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Pegida: Merkel prima migrante, a 700.000 Nijemaca se iselilo za samo godinu dana

Pegida: Merkel prima migrante, a 700.000 Nijemaca se iselilo za samo godinu dana

pegida-njemackaPREKO 80 POSTO MIGRANATA JE NEPISMENO ILI SLABO OBRAZOVANO

Oko 700.000 Nijemaca za posljednjih godinu dana je napustilo svoju zemlju zbog politike Angele Merkel, izjavio je jedan od tri supredsjedatelja pokreta Pegida, Lutz Bachmann.

Istovremeno je ukazao da su njihova mjesta popunile stotine tisuća migranata koje su postale teret za socijalni sustav zemlje:

“Mladi muslimani, koji stotinama tisuća prodiru u Njemačku, ne daju nikakav doprinos našem socijalnom sustavu. A onih 700.000 koji su napustili Njemačku pripadali su srednjoj klasi, bili su dobro obrazovani i plaćali su poreze”.

Bahman osporava jednu od osnovnih tvrdnji vlade Angele Merkel: da je otvorila vrata strancima jer su zemlji potrebni stručnjaci:

“To je neistina. Ne smije se 700.000 stručnjaka platiša poreza zamjenjivati ​​migrantima. Državne službe su već ustanovile da je preko 80 posto onih koji su nam stigli ili nepismeno ili s niskom razinom obrazovanja. Ti ljudi naprosto ne mogu zamijeniti Nijemce koji su se iselili”.

Bahman je posebno upozorio: “Državna politika će biti pogrešna sve dok njemačka obitelj bude razmišljala da li sebi financijski može dopustiti da ima dijete”.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,