Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Donald Trump će poništiti 260 izvršnih zakona o vanzemaljcima, policijskoj državi i ‘lažnim vijestima’ koje je donio nobelovac Obama

Donald Trump će poništiti 260 izvršnih zakona o vanzemaljcima, policijskoj državi i ‘lažnim vijestima’ koje je donio nobelovac Obama

trump-rukaIzabrani predsjednik SAD Donald Trump će izbrisati gotovo sve što je za dva mandata na toj poziciji proveo Barack Obama

To ocjenjuje bivši predsjedavajući Predstavničkog doma SAD Newt Gingrich, uz napomenu da bi Trump mogao “okrenuti naopačke” 70 posto odluka koje je donio Obama.

“Mislim da će se to dogoditi u prvim danima Trumpovog predsjednikovanja, da će okrenuti veliki broj izravnih naredbi koje je izdao Obama jer nije želio da to radi kroz Kongres”, rekao je Gingrich.

Odlazeći predsjednik SAD je za osam godina u Bijeloj kući izdao čak 260 izvršnih naredbi, a nedavno je pozvao Trampa da ne zaobilazi Kongres u stvaranju svoje agende.

Obama je koristio svoje pravo kako bi ostvarivao reforme u sustavu rada, očuvanju klime i imigraciji, pošto se Kongres nije želio suglasiti s njegovim programima.

“Mislim da je predsjednik Obama shvatio da će sve ono što je učinio u kabinetu postati kao ona lutka na napuhavanje kad joj se izbaci zrak, malo po malo ona se skuplja i skuplja i skuplja …”, istaknuo je Gingrich.

Da podsjetimo, Barack Obama je donio u svojem mandatu oko 260 zaknskih odredbi i izvršnih ovlasti od kojih je većina protiv njegovog naroda, te stvara paniku i strah među građanima.

Među mnogobrojnim moramo istaknuti akt o obrani od vanzemaljaca, asteroida, obrani od “klimatskih promjena”, te je proglasio alternativnemedije državnim neprijateljima i to zakonski proveo.. itd.
 
(B92)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,