Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MASOVNI MEDIJI PONOVO MUČKI ŠUTE! REVIZOR NATO SAVEZA koji je javno otkrio da Amerika financira ISIS – PRONAĐEN MRTAV

MASOVNI MEDIJI PONOVO MUČKI ŠUTE! REVIZOR NATO SAVEZA koji je javno otkrio da Amerika financira ISIS – PRONAĐEN MRTAV

nato-auditorRevizor NATO-a, koji je otkrio dokaze da je ISIS bio financiran od strane Zapadne vlade, pronađen je mrtav u Belgiji

Yves Chandelon, glavni revizor za NATO, pronađen je mrtav u gradu Andenne u belgijskom Ardennesu. On je pronađen s pištoljem u desnoj ruci, u očitom pokušaju samoubojstva.

Međutim, članovi obitelji pozivaju vlasti da istraže ubojstvo, rekavši da je Yves dobivao prijeteće telefonske pozive u tjednu prije njegove smrti, te su naveli da je bio ljevak, tako da ne bi upotrijebio desnu ruku za pucanje iz oružja.

Prema policijskim izvješćima, pištolj korišten u ubojstvu Yvesa je neregistriran, unatoč činjenici da je on imao tri registrirana oružja oružja u posjedu na svoje ime, izvjestila je Pravdareport.com.

Tijelo je otkriveno 140 km daleko od njegova mjesta rada i 100 km daleko od grada Lensa, gdje je živio.

Tri komada oružja je bilo registrirano na ime ubijenog 60-godišnjaka i NATO dužnosnika. Međutim, neregistrirani pištolj je pronađen u blizini tijela.

Chandelon se bavio posebno pitanjima vezanim za suzbijanja financiranja terorizma.

Prema pisanju medija, navodno je spomenuo neobične telefonske pozive koje je dobio. Istraga se nastavlja.

Kao je Pravda.Ru obvjavila, proračun NATO saveza je u posljednje vrijeme rastao. Najnoviji porast je za 26 milijardi dolara, sveukupno 918 milijardi dolara.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,