Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » ZASTUPNIK ┼áOKIRAO SKUP┼áTINU SRBIJE: Truju nas iz zraka, djeca nam bolesna, a vi ┼íutite?! (VIDEO)

ZASTUPNIK ŠOKIRAO SKUPŠTINU SRBIJE: Truju nas iz zraka, djeca nam bolesna, a vi šutite?! (VIDEO)

chemtrails-srbijaZastupnik Srpske radikalne stranke Jovo Ostojić je na nedavnoj sjednici skupštinskog Odbora za prostorno planiranje, promet, infrastrukturu i telekomunikacije iznio tvrdnje da zapadne zemlje truju Srbiju iz aviona

Ostoji─ç je govorio o tzv. “Chemtrailsa” odnosno tragovima koji ostaju na nebu iza zrakoplova za koje mnogi vjeruju da je rije─Ź o sustavnom trovanju ljudi.

“Otrovi kojima nas svaki dan zapra┼íuju iz zraka! Zbog ─Źega je to presko─Źeno u Skup┼ítini da nitko ne─çe re─çi ni jednu rije─Ź.”

“Zar mi ne vidimo da iznad Beograda, iznad na┼íe dr┼żave Srbije, lete na stotine aviona i prosipaju odre─Ĺene kemikalije.”

“Ne da truju samo njive, oranice i hranu koju jedemo nego truju i nas. I poslije bombardiranja koje je bilo i ovaj dodatak, sve vi┼íe na┼íeg naroda poboljeva od raka” – rekao je Ostoji─ç.

On je rekao da nitko ne mo┼że uvjeriti da to nema utjecaja i zatra┼żio od zastupnika da se utvrdi za┼íto neko sipa otrov po Srbiji.

“Tko mo┼że platiti zdravlje na┼íih gra─Ĺana koje oni svakodnevno truju? Pogledajte kad je vedro vrijeme nebo iznad Beograda se ne vidi!”

“Tko je to potpisao, tko je udario potpis i pe─Źat da to mo┼że da se radi? Nemojte to preskakati, to nema smisla! – Objasnio je Ostoji─ç jo┼í jednom tra┼że─çi da se utvrdi tko je potpisao da avioni bacaju otrov po Srbiji.


Zar ne mo┼żemo u─Źiniti ni┼íta bez zapada?” – upitao je.

On je upitao zbog ─Źega je sve vi┼íe ljudi u Srbiji oboljelo od raka.

Ostoji─ç je izrazio uvjerenje da je ono ┼íto se radi Srbiji iz zraka u svrhu pove─çanja broja oboljelih od raka. On je postavio pitanje premijeru Aleksandru Vu─Źi─çu i predsjedniku Tomislavu Nikoli─çu, kao i stru─Źnjacima, da progovore o zapra┼íivanju iz zraka.

Ostoji─ç je iznio tvrdnju da se Srbija najvi┼íe zapra┼íuje kada sazrijevaju poljoprivredne kulture dok je zimi broj takvih letova manji. On je rekao sa su Srbi “zamor─Źi─çi” SAD i EU na kojima se vr┼íe eksperimenti.

“Tra┼żim kao ─Źovjek koji ima i djecu i unu─Źad, u ime svih djece Srbije i svih gra─Ĺana Srbije, da se to iznese pred Skup┼ítinu i da se da odgovor” – rekao je Ostoji─ç.

“Nemojmo dozvoliti da nas truju, vidite da se sve manje djece ra─Ĺa i da se mnoga ra─Ĺaju bolesna” – dodao je Ostoji─ç ali re┼żimski zastupnici nisu htjeli odgovoriti na njegova pitanja zbog ─Źega je napustio sjednicu Odbora.


 
(vestinet.rs)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,