Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EKSKLUZIVNO: Agenti FBI-a se pripremaju kako bi se suprotstavili državnom udaru CIA-e na Trumpa. Tako je i Kennedy završio!

EKSKLUZIVNO: Agenti FBI-a se pripremaju kako bi se suprotstavili državnom udaru CIA-e na Trumpa. Tako je i Kennedy završio!

fbi-donaldAgentima FBI-a je otkazan godišnji odmor zbog bojazni od pokušaja državnog udara od strane CIA-e da nasilno svrgne novoizabranog predsjednika Donald Trumpa

Prema izvješćima, svih 35.000 agenata su na stanju pripravnosti da zaustave bilo kakve prijetnje od strane Središnje obavještajne agencije koja bi mogla svrgnuti demokratski izabranog predsjednika SAD-a.

FBI je preselio većinu svojih SWAT timova u zrakoplovnu bazu MacDill na Floridi gdje su smješteni pod zajedničkim zapovjednim strukture vojske SAD-a, prenosi Yournewswire.

Taj potez dolazi nakon što je predsjednik Obama rekao američkim vojnicima tijekom brifinga u zrakoplovnoj bazi MacDill 6. prosinca da otvoreno ignoriraju Donald Trumpa i “preispituju njegov autoritet”, kada on postane predsjednik. To je zapravo indirektna sugestija vojsci da pokrene državni udar protiv nove nadolazeće uprave.

U roku od 72 sata nakon što je Obama rekao američkim vojnicima da podrže neposluh prema predsjedniku Trumpu, Bijela kuća je objavila svoju istragu o navodnom miješanju Rusije u američke izbore 2016. godine, te je odmah nakon toga Washington Post objavljivio “bombastičan” članak u kojem se navodi da je Rusija izravno utjecala na izbore tako da Trump pobijedi.
 

 
The Washington Post je jedna od CIA-ig “glavnih medija” za mainstream propagandu i širenje “lažnih vijesti” koji je bio kupljen od strane američkog milijardera u sjeni Jeff Bezosa (osnivač Amazon.com) 3 mjeseca nakon što mu je CIA daje nevjerojatnih 600 milijuna dolara u tajnom ugovoru i koji je prije samo nekoliko tjedana stavio 200 američkih alternativnih medija na popis “poznate ruske propagande”, ali onda je morao povući ovu lažne navode, nakon što je razotkriveno da su oni, Washington Post zapravo šarlatani.

Odmah nakon The Washington Post je objavljivio ove “lažne vijesti” tvrdeći da je Rusija bila u svakom slučaju uključena u predsjedničkim izborima 2016.

Tvrdnja o ruskom angažmanu u predsjedničkim izborima 2016., nije bila podržana od strane FBI-a, te je FBI ranije izjavio da te lažne tvrdnje CIA-e i mainstream medija nisu bile istinite, izjavio je vrhovni FBI službenik koji nije mogao uvjerljivo potvrditi ruski tajni sporazum Rusije i Trumpa koje je javno objavila CIA.

Craig Murray, bivši veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Uzbekistanu, koji je prije samo nekoliko sati nazvao CIA-ine dokaze “sranjem”, dodao je:

“Oni su to apsolutno izmislili. Ja znam tko je zaslužan za curenje informacija, upoznao sam osobu koja ih je objavila, i ona nije ruski haker već je insajder. To je curenje povjerljivih informacija, a ne hakiranje; to su dvije različite stvari.”

“Ako CIA govori istinu, i CIA-ina izjava se odnosi na osobe koje se zna da su povezane sa ruskom državom, oni bi uhitila nekoga u SAD-u. Amerika nikada nije bila sramežljiva u svezi uhićenja zviždača i nije bila sramežljiva u svezi izručenju hakera. Oni očito nemaju nikakvih informacija ni dokaza”.

Podrška veleposlaniku Murrayju je došla i od američkog veleposlanika John Boltona, koji je, isto tako, prije samo nekoliko sati naveo da CIA sada provodi “false flag” (operaciju pod lažnom zastavom) operaciju da bi svrgnula novoizabranog predsjednika Trumpa.

Međutim, analitičari u ovom izvješću Washington Posta, koji objavljuju “lažni vijesti” mainstream propagandnih organa koji podržavaju Hillary Clinton ne govore američkom narodu istinu o CIA-inom “tihom državnnom udaru” protiv novoizabranog predsjednika Trumpa, te da se Trump kao sljedeći predsjednik mora zaustaviti dok se “rusko uplitanje” u potpunosti ne istraži.

I iako se ne spominje u ovom izvješću, važno je imati na umu da je posljednji američki predsjednik u borbi protiv CIA-e bio je John F. Kennedy, koji je obećao da će rasturiti tu prokletu špijunsku agenciju “u tisuću komada i raspršiti ju na vjetru” – ali je ubijen prije nego što je uopće mogao započeti, nakon što je CIA naredila njegovim tajnim službama da ga napuste što je rezultiralo tako da je JFK-ju raznesena glava, što je samo očiti primjer njihove moći.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,