Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » PAPA FRANJO ZA BRITANSKI INDEPENDENT: Istraživački novinari alternativnih medija vole ‘jesti go*na’

PAPA FRANJO ZA BRITANSKI INDEPENDENT: Istraživački novinari alternativnih medija vole ‘jesti go*na’

papa-franjo-medijiTo je najkritičniji i najodvratniji jezik koji je ikada koristio jedan Papa u medijima

Papa Franjo je pokrenuo začarani krug oštrih napada na američke alternativne medije i istraživačke novinara, etiketirajući ih kao “jedače go*ana”, upozoravajući ih da ne skrivaju skandale “čak i ako su istiniti” i umjesto toga da se usredotoče na pumpanje lijepih priča za mase

Da, dobro ste čuli, to je rekao vođa katoličke crkve.

“Mislim da mediji moraju biti vrlo jasni, vrlo transparentni, a ne se spadati – bez uvrede – među one koji boluju od “koprofilije”.

Oni koji boluju od bolesti “koprofilije”, uvijek žele sakriti skandale u medijima, prikriti neugodne stvari, čak i ako su istinite”, rekao je papa u intervjuu za belgijski katoličkog tjednik Tertio, piše britanski Independent.

“A budući da ljudi imaju sklonost prema bolesti koprofagiji, puno štete može biti učinjeno.”

Franjo, koji je nedavno otpisao prijedlog suda za progon biskupa koji su obuhvaćeni pedofilskim skandalima, nastavio je svoju izvanrednu hajku protiv neovisnih istraživačkih novinara, uspoređujući razotkrivanje korupcije sa “seksualnim uzbuđujem povezanim sa izmetom.”

Papina komentari dolaze u jeku seksualnog skandala Pizzagate, a šef organizacije (katolička crkva) koja je bila prisiljena platiti gotovo 4 milijarde dolara oštećenoj djeci od strane pedofila u svojim redovima vjeruje da se istraga afere “Pizzagate” mora zaustaviti “čak i ako je to istina”.

Umjesto toga novinari bi se  trebali usredotočiti na pisanje u kojem bi “educirali javnost.”

Intervju je podijeljen novinarima na talijanskom prijevodu..

To je najkritičniji i najodvratniji jezik koji je ikada koristio jedan Papa u medijima.

Međutim, to nije prvi put da je Franjo objašnjavao seksualni interes za izmet. U ožujku 2013. godine, on je upozorio da novinari riskiraju da se razbole od koprofilije, i da bi mogli potaknuti “koprofagiju” kod svojih čitatelja.

/KOPROFILIJA je seksualno općenje sa izmetom. Dolazi od grčke riječi “kopros” izmet i “filija” sklonost, privlačnost.

Koprofili svoje seksualno uzbuđenje doživljavaju, dodirivanjem, gledanjem i mirisanjem izmeta, te čak promatranjem drugih osoba kako defeciraju tj. vrše nuždu. Posebno uzbuđenje doživljavaju od samog mirisa fekalija.

Također uživaju u tome da se prekrivaju izmetom, gledaju druge kako to rade ili čak da ga jedu, što prelazi u koprofagiju tj. uživanje u konzumiranju izmeta.

Koprofila se čak može prepoznati u normalnom razgovoru, jer takve osobe vrlo često zbijaju šale vezane uz defeciranje, ili sve varijacije na temu. Postoje i koprofili koji namjerno ostavljaju tragove fekalija na odjeći, licu ili rukama.

Ovakva vrsta devijacije javlja se najčešće kod osoba oboljelih od shizofrenije./
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,