Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » MEDIJSKA BOMBA: Zastupnica ameri─Źkog kongresa na CNN-u javno priznala da ameri─Źka vlada financira ISIS (VIDEO)

MEDIJSKA BOMBA: Zastupnica ameri─Źkog kongresa na CNN-u javno priznala da ameri─Źka vlada financira ISIS (VIDEO)

kongres-zastupnicaHrabra zastupnica ameri─Źkog Kongresa Tulsi Gabbard je rekla na televiziji CNN u razgovoru “u┼żivo” da ameri─Źka Vlada financira ISIS i Al Kaidu

Prema predstavnici Havaja, Donald Trumpov prioritet kao predsjednika bi trebao biti zaustaviti financiranje ovih teroristi─Źkih organizacija u najkra─çem mogu─çem roku.

Zastupnica ameri─Źkog Kongresa Tulsi Gabbard je u direktnom obra─çanju javnosti rekla:

“Volim svoj posao. Stanovnici Havaja su me ponovo izabrali u studenom jer radim dobro svoj posao.

Moj cilj je razgovarati s novoizabranim predsjednikom Trumpom konkretno o situaciji u Siriji i posljedicama eskalacije promjene re┼żima koje SAD podr┼żava zajedno sa zemljama poput Saudijske Arabije, Katara i Turska i eskalacije nakon zabrane letenja ili uvo─Ĺenja sigurne zone.

Pozivam Donald Trumpa da hitno stane na kraj ratu za promjenu re┼żima, da zaustavi financiranje izravno i neizravno skupina koje rade sa ISIS-om i Al Kaidom te da se zaustavi usmjeravanje dolara, oru┼żja i pomo─çi drugima koji izravno podr┼żavaju teroristi─Źke skupine koje bi trebale biti na┼íi neprijatelji protiv kojih bi se trebali boriti.”

Kad ju je komentator pitao da li je ona sugerira da SAD financira ove teroristi─Źke skupine, ona je rekla je da financiraju.


“Ja ne samo da to sugeriram. To je realnost u kojoj ┼żivimo. Ako vi ili ja osiguravam novac, oru┼żje ili podr┼íku grupi kao ┼íto je al-Kaida ili ISIS, mi bismo bili ba─Źen u zatvor. Me─Ĺutim, ameri─Źka vlada pru┼ża novac, oru┼żje, informacije, pomo─ç i druge vrste podr┼íke direktno preko CIA-e tim skupinama koje rade sa i su povezane s al-Kaidom i skupinom ISIS.”

CNN-ov novinar ju je zatim pitao za potvrdu ─Źinjenica koje je izrekla:

“Republikanac Gabbard je rekao: “Postoje brojni izvje┼ítaji iz izvora vijesti da su pobunjeni─Źke skupine formiraale saveze sa Al Kaidom u Siriji. U biti, Al-Kaida zapovijeda svakom pojedinom pobunjeni─Źkom skupinom na terenu koja se bori u Siriji za svrgavanje demokratske sirijske vlade”.

“Dokazi su pokazali opet i opet da mi izravno i neizravno podupiremo ove skupine koje su srodne ili partnerske sa Al Kaidom i ISIS-om, i rade na svrgavanju sirijske vlade i Assada kroz podr┼íku zemljama poput Saudijske Arabije, Turske i Katara.”

Pogledajte video ove hrabre zastupnice ameri─Źkog Kongresa:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,