Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PALA PRVA TUŽBA PROTIV MAINSTREAM MEDIJA: Stranica alternativnih vijesti tužila Washington Post zbog ‘lažnih vijesti’

PALA PRVA TUŽBA PROTIV MAINSTREAM MEDIJA: Stranica alternativnih vijesti tužila Washington Post zbog ‘lažnih vijesti’

tuzba-lazne-vijestiWeb stranica alternativnih vijesti “Naked Capitalism” je uzvratila na rat mainstream medija protiv “lažnih vijesti” pokretanjem tužbe protiv The Washington Posta

Kako histerija “lažnih vijesti” sve više i više raste do neslućenih razina nakon objave popisa takozvanih “ruskih propagandnih web stranica”, osnivač stranice “Naked Capitalism” Yves Smith je tužio The Washington Post za klevetu kao odgovor na njihov pokušaju da utišaju alternativne medije napadajući stranice navedene na popisu “lažnih medija”.

Kao odvjetnici vole reći, res ipsa loquitur (“stvari govore same za sebe”).

Molimo da ovo proširite po Facebooku i distribuirate ovu vijest. Primijetit ćete da je naš odvjetnik Jim Moody iskusan litigator koji je dobio slučajeve pred Vrhovnim sudom. On ima veliko iskustvo u Prvom amandmanu i tužbama klevete, rekao je tužitelj.

Također se nadam, osobito za one od vas koji ne redovito posjećuju našu stranicu “Naked Capitalism”, da ćete pogledati naše nove vijesti o tome kako Washington Postom upravljaju nesposobni propagandisti koji koriste projekt “PropOrNot” kao primjer krajnje manjkave propagande te pokazuju da je kod njih nešto pošlo po zlu”.

Ako je stranica besramno lažna te stvari se mogu provjeriti, zato molim recite da li su Washington Post i njihovi kolege korisni idioti u mainstream medijima te neka objasne svoje optužbe prema alternativnim medijima?

Jaka tvrdnje zahtijevaju jake dokaze, ali da li je W. Post potvrdio sadržaj koji je dobio ili je ta objava namjerno napravljena kako bi se blatili alternetivni mediji.

Zbog bahatosti masovnih medija koje posjeduje samo nekolicina ljudi, počele su se dizati tužbe u Americi, no ovo nije kraj, ovo je tek početak. Sredstvo obmane establišmenta je počelo gubiti kontrolu.

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,