Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ivan Pernar u ‘Paralelama’: Ista ona banda koja je ubila Kennedyja vlada danas Hrvatskom i BiH

Ivan Pernar u ‘Paralelama’: Ista ona banda koja je ubila Kennedyja vlada danas Hrvatskom i BiH

pernar-maric-ftvSaborski zastupnik Ivan Pernar gostovao je na Federalnoj TV u BiH u regionalno popularnom magazinu Mladena Marića ‘Parelele’

“Što reći nakon emisije Paralele? Voditelj Mladen Marić dao mi je priliku da govorim o temama koje su zabranjene na HRT-u, za razliku od Aleksandra Stankovića dozvoljavao mi je da završim misao ako sam to smatrao bitnim, nije bio agresivan nego tolerantan, nije rekao “ovdje će se pričati o čemu ja hoću”, već mi je dao da slobodno odgovaram na postavljena pitanja.

Usudio bi se reći da je između Federalne televizije i HRT-a razlika ne nebo i zemlja, nego nebo i pakao.

Na HRT-u je pakao i nesloboda, a za ljude koji drugačije misle tamo nema mjesta, osim u strogo kontroliranim uvjetima poput onih u emisiji Nu2.

Ovom prilikom zahvaljujem se i generalnom direktoru RTVFBiH Džemalu Šabiću na tome što daje prostor za emisiju poput Paralela kakvu je nemoguće zamisliti na strogo cenzuriranom HRT-u”, napisao je Pernar na fb-u nakon gostovanja.

Pernar je, između ostalog, objasnio da “ista ona banda koja je ubila američkoga predsjednika Johna F. Kennedyja vlada danas i Hrvatskom i BiH.” (oko 25. min)

Govorio je i o Predsjednici RH (oko 30. minute), te o vanjskopolitičkim temama (Rusija, SAD i Sirija oko 43. min).
 

 

 
(hrvatska-danas.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,