Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PROPAST PRAVNOG SUSTAVA: Građane Njemačke će u njihovoj zemlji od sada moći uhićivati imigranti

PROPAST PRAVNOG SUSTAVA: Građane Njemačke će u njihovoj zemlji od sada moći uhićivati imigranti

sheria-patrolaSud u Njemačkoj oslobodio je sedmoricu muslimana optužbi da su kršili zakon, jer su u šerijatskim uniformama patrolirali ulicama grada Wuppertala

Slučaj potječe iz 2014. godine, kada su islamistički aktivisti uznemirili građane ovog grada prilazeći im obučeni u narančaste prsluke s natpisom “šerijatska policija”.

Oni su patrolirali pored turskih diskoteka i kafića i zahtijevali od mještana da prestanu kockati, slušati glazbu i piti alkohol.

Njihove aktivnosti su snimljene i objavljene na internetu, pa je reagiralo veće muslimana u Njemačkoj i osudilo ih, navodeći da je njihovo ponašanje “štetno za muslimane”.

Takozvani “šerijatski policajci” našli su se na sudu pod optužbom zbog kršenja zakona koji zabranjuje ilegalno nošenje uniformi.

Okružni sud u Wuppertalu nepravomoćno je presudio da “šerijatske uniforme” nisu bile zastrašujuće, niti su sugerirale da je riječ o vojnim strukturama pa su optuženi oslobođeni.
 

 
Međutim, vođa ove grupe Sve Lau, koji je sebe nazvao Abu Adamom, suočen je s optužbama za podržavanje terorističkih skupina koje se bore u Siriji.

Šerijatske policije su viđene kako patroliraju ulicama Londona, Kopenhagena i Hamburga, a u regiji patrolirali su po Sarajevu i Mostaru.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(oslobodjenje.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,