Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PROPAST PRAVNOG SUSTAVA: Gra─Ĺane Njema─Źke ─çe u njihovoj zemlji od sada mo─çi uhi─çivati imigranti

PROPAST PRAVNOG SUSTAVA: Gra─Ĺane Njema─Źke ─çe u njihovoj zemlji od sada mo─çi uhi─çivati imigranti

sheria-patrolaSud u Njema─Źkoj oslobodio je sedmoricu muslimana optu┼żbi da su kr┼íili zakon, jer su u ┼íerijatskim uniformama patrolirali ulicama grada Wuppertala

Slu─Źaj potje─Źe iz 2014. godine, kada su islamisti─Źki aktivisti uznemirili gra─Ĺane ovog grada prilaze─çi im obu─Źeni u naran─Źaste prsluke s natpisom “┼íerijatska policija”.

Oni su patrolirali pored turskih diskoteka i kafića i zahtijevali od mještana da prestanu kockati, slušati glazbu i piti alkohol.

Njihove aktivnosti su snimljene i objavljene na internetu, pa je reagiralo ve─çe muslimana u Njema─Źkoj i osudilo ih, navode─çi da je njihovo pona┼íanje “┼ítetno za muslimane”.

Takozvani “┼íerijatski policajci” na┼íli su se na sudu pod optu┼żbom zbog kr┼íenja zakona koji zabranjuje ilegalno no┼íenje uniformi.

Okru┼żni sud u Wuppertalu nepravomo─çno je presudio da “┼íerijatske uniforme” nisu bile zastra┼íuju─çe, niti su sugerirale da je rije─Ź o vojnim strukturama pa su optu┼żeni oslobo─Ĺeni.
 

 
Me─Ĺutim, vo─Ĺa ove grupe Sve Lau, koji je sebe nazvao Abu Adamom, suo─Źen je s optu┼żbama za podr┼żavanje teroristi─Źkih skupina koje se bore u Siriji.

┼áerijatske policije su vi─Ĺene kako patroliraju ulicama Londona, Kopenhagena i Hamburga, a u regiji patrolirali su po Sarajevu i Mostaru.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(oslobodjenje.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,