Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » 60 MINUTA: ZABRANJENI VIDEO U KOJEM GEORGE SOROS GOVORI KAKO JE PONOSAN NA POMAGANJE NACISTIMA (VIDEO)

60 MINUTA: ZABRANJENI VIDEO U KOJEM GEORGE SOROS GOVORI KAKO JE PONOSAN NA POMAGANJE NACISTIMA (VIDEO)

soros-infowars“Ovaj čovjek je čisto zlo”, kaže Alex Jones u videu

U poznatoj televizijskoj emisiji “60 minuta” vodio se razgovor sa George Sorosom koji je priznao da se ne kaje zato što je pomagao nacistima krasti od Židova tijekom Drugog svjetskog rata.

Iako je i on sam porijeklom Židov.

▶ George Soros je rođen 12. kolovoza 1930. godine u Budimpešti, u obitelji sekularnih mađarskih Židova, pod imenom Gyergy Schwarz. Otac mu je bio odvjetnik, dok mu je majka dolazila iz obitelji koja je držala dobrostojeću radnju za trgovinu svilom. Promijenii su prezime 1936. godine zbog porasta antisemitizma.

Imao je nepunih 14 godina kada su nacisti okupirali Mađarsku, poslije čega je židovskoj djeci postalo zabranjeno da pohađaju škole, a morali su se prijaviti i Židovskom vijeću.

Kada mu je naređeno da odnese obavijesti o deportaciji drugim Židovima, odbio je, i počeo se skrivati. Neko vrijeme ga je čuvao mađarski ministar poljoprivrede koji ga je predstavljao kao svoje kumića. ◀

Video intervjua je snimljen prije 15 godina. Soros je u njemu vrlo lagano priznato da je bio nacistički kolaborator i da se ne kaje, te da je ponosan na način na koji je preživio u ratu.

Ovaj video je nestao sa interneta, no ponovo se pojavio negdje prije mjesec dana na Youtubeu.

Čovjek koji stoji iza svih svjetskih “ružičastih revolucija”, koji ima razne organizcije po čitavoj svijetu koje rade na destabilizaciji demokratski izabranih vlada.

Soros je u videu naveo da je tada imao samo 14 godina, kada je pomagao nacistima u konfiskaciji imovine Židovima u Mađarskoj, i da mu se tada sagradila njegova osobnost i karakter.

Ostatak pogledajte u videu prije nego što ponovo nestane sa interneta:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,