Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Dr. Oz sada promiče ljudsko mikročipiranje milijunima gledatelja

Dr. Oz sada promiče ljudsko mikročipiranje milijunima gledatelja

dr-oz-cipovi“Oni koji odustanu od svoje osnovne slobode, na uštrb svoje privremene sigurnosti, ne zaslužuju ni slobodu ni sigurnost” – Benjamin Franklin

Mainstream mediji i dalje pokušavaju normalizirati ideju mikročipova za ljude

Sada to radi Dr. Oz – uživo navodeći da su “mikročipovi sljedeća velika stvar za ljude” i da će Amerikanci prihvatiti taj mikročip ugrađen ispod kože koji će im omogućiti da budu “zdraviji i sigurniji.”

“Mi smo toliko ovisni o našim uređajima koji su gotovo kao dio našeg tijela”, oduševljaveno kaže voditelj emisije Dr. Oz. “Pa, što ako oni stvarno mogu postati dio našeg tijela? Pogodite što, oni mogu!”

Držeći RFID mikročip ispred kamere, Dr. Oz uzbuđeno objašnjava navodne koristi usađivanje čipa – vi ćete biti praćeni “kao vaši kućni ljubimci ili vaš telefon.”

S obzirom na ono što sada znamo o vladinom nadzoru i njuškanju, uzbuna građana je već trebala početi. No, sve je gore.

“Objašnjavajući da 10.000 ljudi već ima mikročipove ugrađene u njihovim tijelima, uzbuđeno tvrdeći da će čip funkcionirati vaša vozačka dozvola, ključevi, putovnica, novčanik i kreditna kartica – drugim riječima, pružit će još više privatnosti, samostalnosti i neovisnosti od banaka i vlade.”, navodi voditelj emisije.

No, proizvođač nije završio s uzbudljivim vijestima o “sljedećoj velikoj stvari”.

Mikročipovi će također omogućiti vladinim dužnosnicima i liječnicima da odmah – “sa zamahom ruke” – vide vašu cijelu povijest bolesti, datum rođenja, osiguranje, krvnu grupu, alergije, koje lijekove uzimate, i još mnogo, mnogo više.

“Javnost će prihvatiti mikročipove tako lako kao što su prihvatili barkod na potrošačkim namirnicama”, izjavio je mainstream medij NBC.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , ,