Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EKSKLUZIVNO ZA ─îITAVU REGIJU: Danas bombe ne padaju s neba nego s TV ekrana (VIDEO)

EKSKLUZIVNO ZA ─îITAVU REGIJU: Danas bombe ne padaju s neba nego s TV ekrana (VIDEO)

pernar-sputnikGosti emisije “Sputnik intervju” bili su ljudi koji vjeruju da je mogu─çe oduprijeti se sustavu, velikim igrama, ali i balkanskim spletkama i sujetama, Marko Mila─Źi─ç, jedan od osniva─Źa gra─Ĺanskog pokreta “Otpor bezna─Ĺu” u Crnoj Gori, Ivan Pernar, zastupnik stranke “┼Żivi zid” u Saboru Hrvatske i redatelj i scenarist Boris Malagurski

U trenutku kada iz Hrvatske, ─Źlanice EU i NATO-a, mladi bje┼że u razvijenije zemlje trbuhom za kruhom, Crna Gora jo┼í jednom promatra ustoli─Źenje vi┼íedesetljetnog re┼żima koji ─Źini sve da bi se primakao NATO-u.

Istovremeno, Srbija je, kako tvrde sve vlade poslije 2000. godine, na “europskom putu”, a zajedni─Źki nazivnik svim dr┼żavama su korupciona┼íke afere, pot─Źinjenost MMF-u i zadu┼żeni gra─Ĺani.

Ipak, regiju zapljuskuje novi politi─Źki val, ─Źiji su predvodnici na┼íi gosti iz Hrvatske i Crne Gore, a redatelj Malagurski svojim radom tako─Ĺer poziva na glasno “NE” ovom svjetskom poretku.

Pitali smo ih kako komentiraju izbor Donalda Trumpa za novog predsjednika SAD, ali i prosvjede protiv njega, i koliko ─çe obrt na ameri─Źkoj politi─Źkoj sceni utjecati na Europu?

Razgovarali smo i o budu─çnosti Europske unije u svjetlu “Brexita”, pobjede euroskeptika na izborima u Bugarskoj i Moldaviji, ja─Źanja desnice na Starom kontinentu, ali i sve ve─çeg bunta, koji dolazi iz najstarijih ─Źlanica Europske unije, protiv establi┼ímenta u Bruxellesu.

Goste emisije “Sputnik intervju” pitali smo i da li se u Europi i regiji vidi kraj onima koji podr┼żavaju svjetsku politiku pod palicom SAD i Bruxellesa.
 

 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,