Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » PUTIN POČEO IZBACIVATI CLINTONOVU KABALU IZ RUSIJE!

PUTIN POČEO IZBACIVATI CLINTONOVU KABALU IZ RUSIJE!

putin-clinton-avionVladimir Putin je počeo izbacivati članove korumpirane Clintonove kabale iz Rusije, samo nekoliko dana nakon što je Vladimir Putin poručio novoizabranom predsjedniku Donald Trumpu da se nada da će dvije zemlje obnoviti njihov odnos

Michael McFaul, blizak Clintonov saveznik i bivši američki veleposlanik u Moskvi pod predsjednikom Barack Obamom, je prvi od mnogih kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, prema izvorima ruskog Ministarstva vanjskih poslova, kako piše Yournewswire.

G. McFaul, američki ambasador u Moskvi od 2012.-2014., je doznao za svoje izbacivanje iz Rusije prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanje vize u Rusiji prošlog tjedna.

Na pitanje koja je svrha njegova posjeta Rusiji bila, McFaul je rekao da je tu da pomogne predsjedničkom kandidatu Hillary Clinton da se pripremi za ono što se pretpostavljalo da će biti njezin prijelaz u Bijelu kuću.

Sada je McFaulu, koji je trenutno profesor na Sveučilištu Stanford, zabranjen ulazak u Rusiju, potvrdili su izvori iz Kremlja koji kažu da je on jedan od prvih Clintonovih pomagača kojima će biti zabranjen ulazak u Rusiju.

G. McFaul je rekao: “Imam stotine prijatelja u Rusiji. Žao mi je da će ove sankcije otežati komuniciranje s njima. Rečeno mi je da sam na popisu sankcija Kremlja zbog moje bliske povezanosti s Obamom”.

Rusko ministarstvo vanjskih poslova nije javno potvrdilo zabranu, ali izvori ministarstva su rekli ruskim novinskim agencijama da je McFaul dodan na popis sankcija.

Njemu nije zabranjen ulazak u Rusiju zbog njegove podrške predsjedniku Obami, rekao je izvor Ministarstva vanjskih poslova za Tass i RIA novinsku agenciju, već zbog njegovog “aktivnog sudjelovanja u uništenju bilateralnih odnosa i nemilosrdnog lobiranja u korist kampanje Clinton radi destabilizacije Rusije”.

Predsjednik Putin je bio jedan od prvih svjetskih lidera koji je čestitao Donald Trumpu nakon njegove izborne pobjede, te je rekao ovom američkom tajkunu da je stalno pratio izbore.

Rusija se nada “novom razumijevanju” i “obnovu rusko-američkih odnosa”, navodi izvor iz Kremlja blisko povezan sa Predsjednikom Putinom, te je rekao da je Putin “ohrabren” stavom američkog naroda koji su glasali za odbacivanje Novog svjetskog poretka kojim vlada totalitarna svjetska elita.

Prema izvorima, Putin smatra da su rezultati američkih izbora dokazali da je destruktivni program globalista ‘duboko nepopularan među realnim ljudima, a kada im se da prilika, oni će ga instinktivno odbaciti.

“Američki narod je ustao protiv medija, banaka, establišmenta koji su bili protiv njih. Građani žele promijene.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,