Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ČLAN TAJNE BILDERBERG GRUPE I SLAVNI NOBELOVAC U OČAJU ZBOG IZBORA: ‘Amerika je propala država s propalim društvom! Briga me što će biti s burzama, ovo je katastrofa za svijet!’

ČLAN TAJNE BILDERBERG GRUPE I SLAVNI NOBELOVAC U OČAJU ZBOG IZBORA: ‘Amerika je propala država s propalim društvom! Briga me što će biti s burzama, ovo je katastrofa za svijet!’

paul-krugman-trumpDobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju i član Bilderberg grupe Paul Krugman napisao je kako je vrlo moguće da je Amerika propala država s propalim društvom

Krugman uživo prati rezultate američkih predsjedničkih izbora u svojem blogu za New York Times, a njegova reakcija na sve izgledniju pobjedu Donalda Trumpa izrazito je emotivna.

“Mislio sam da naši sugrađani neće, na kraju, glasati za kandidata koji je toliko očito nekvalificiran za visoku poziciju, toliko temperamentno nezdrav, toliko zastrašujuć i apsurdan”, napisao je Krugman.

Primijetio je i kako drastično padaju burze i pitao se ‘kada bi se mogle oporaviti?’

“Iskreno, vrlo mi je malo stalo do toga sad, iako se radi o mojem području. Katastrofa za Ameriku i svijet ima toliko različitih aspekata da su ekonomske posljedice vrlo nisko na mojoj listi stvari kojih se bojim”, napisao je.

“Ne znam kako ćemo dalje. Je li Amerika propala država i društvo? Čini se istinski moguće. Valjda se moramo sabrati i pokušati pronaći način kako nastaviti, no ovo je bila noć stravičnih otkrovenja i mislim da nije pogrešno osjećati dosta očaja”, piše Jutarnji.hr.

Zašto Klub Bilderberg nije zadovoljan Donaldom Trumpom?

Prvi razlog koji može brinuti svjetsku elitu su trgovinski sporazumi, kao što je Transpacifičko ekonomsko partnerstvo (TPP). Prema različitim procjenama, samo u Sjedinjenim Državama se do 2025. godine zbog tog sporazuma ugasiti 450 000 radnih mjesta, a implementacija sporazuma će biti pravi udar za građane i američko gospodarstvo.

S druge strane, globalisti Kluba Bilderberg, Vijeća za inozemne poslove i Rockefeller, kao što piše na blogu Jona Rappoporta, itekako računaju na TPP, a na Svjetskom ekonomskom forumu su Trumpa detektirali kao jednog od mogućih protivnika njegovoj provedbi.

“TPP i TTIP su njihova najdragocjenija dostignuća. Oni žele potkopati američku ekonomiju, a u svom programu imaju namjeru otvoriti put prema planeti s jednim sustavom upravljanja. Globalističko carstvo. Čini se da će Donald Trump sabotirati planove tog globalnog ekonomskog kaosa i nespornu nadmoć mega-korporacija i oni u Davosu nisu prestajali pričati o njemu”, piše Jon Rappoport.

Naravno, Klub Bilderberg se nije zaustavio i koristio se svojim utjecajem i bogatstvom da sve poduzme kako bi postigao svoje ciljeve i da na izborima za predsjednika pobjedi Hillary Clinton, što bi za cijeli svijet predstavljalo svojevrsnu giljotinu.
 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,