Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ─îLAN TAJNE BILDERBERG GRUPE I SLAVNI NOBELOVAC U O─îAJU ZBOG IZBORA: ‘Amerika je propala dr┼żava s propalim dru┼ítvom! Briga me ┼íto ─çe biti s burzama, ovo je katastrofa za svijet!’

─îLAN TAJNE BILDERBERG GRUPE I SLAVNI NOBELOVAC U O─îAJU ZBOG IZBORA: ‘Amerika je propala dr┼żava s propalim dru┼ítvom! Briga me ┼íto ─çe biti s burzama, ovo je katastrofa za svijet!’

paul-krugman-trumpDobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju i ─Źlan Bilderberg grupe Paul Krugman napisao je kako je vrlo mogu─çe da je Amerika propala dr┼żava s propalim dru┼ítvom

Krugman u┼żivo prati rezultate ameri─Źkih predsjedni─Źkih izbora u svojem blogu za New York Times, a njegova reakcija na sve izgledniju pobjedu Donalda Trumpa izrazito je emotivna.

“Mislio sam da na┼íi sugra─Ĺani ne─çe, na kraju, glasati za kandidata koji je toliko o─Źito nekvalificiran za visoku poziciju, toliko temperamentno nezdrav, toliko zastra┼íuju─ç i apsurdan”, napisao je Krugman.

Primijetio je i kako drasti─Źno padaju burze i pitao se ‘kada bi se mogle oporaviti?’

“Iskreno, vrlo mi je malo stalo do toga sad, iako se radi o mojem podru─Źju. Katastrofa za Ameriku i svijet ima toliko razli─Źitih aspekata da su ekonomske posljedice vrlo nisko na mojoj listi stvari kojih se bojim”, napisao je.

“Ne znam kako ─çemo dalje. Je li Amerika propala dr┼żava i dru┼ítvo? ─îini se istinski mogu─çe. Valjda se moramo sabrati i poku┼íati prona─çi na─Źin kako nastaviti, no ovo je bila no─ç stravi─Źnih otkrovenja i mislim da nije pogre┼íno osje─çati dosta o─Źaja”, pi┼íe Jutarnji.hr.

Zašto Klub Bilderberg nije zadovoljan Donaldom Trumpom?

Prvi razlog koji mo┼że brinuti svjetsku elitu su trgovinski sporazumi, kao ┼íto je Transpacifi─Źko ekonomsko partnerstvo (TPP). Prema razli─Źitim procjenama, samo u Sjedinjenim Dr┼żavama se do 2025. godine zbog tog sporazuma ugasiti 450 000 radnih mjesta, a implementacija sporazuma ─çe biti pravi udar za gra─Ĺane i ameri─Źko gospodarstvo.

S druge strane, globalisti Kluba Bilderberg, Vije─ça za inozemne poslove i Rockefeller, kao ┼íto pi┼íe na blogu Jona Rappoporta, itekako ra─Źunaju na TPP, a na Svjetskom ekonomskom forumu su Trumpa detektirali kao jednog od mogu─çih protivnika njegovoj provedbi.

ÔÇťTPP i TTIP su njihova najdragocjenija dostignu─ça. Oni ┼żele potkopati ameri─Źku ekonomiju, a u svom programu imaju namjeru otvoriti put prema planeti s jednim sustavom upravljanja. Globalisti─Źko carstvo. ─îini se da ─çe Donald Trump sabotirati planove tog globalnog ekonomskog kaosa i nespornu nadmo─ç mega-korporacija i oni u Davosu nisu prestajali pri─Źati o njemuÔÇŁ, pi┼íe Jon Rappoport.

Naravno, Klub Bilderberg se nije zaustavio i koristio se svojim utjecajem i bogatstvom da sve poduzme kako bi postigao svoje ciljeve i da na izborima za predsjednika pobjedi Hillary Clinton, što bi za cijeli svijet predstavljalo svojevrsnu giljotinu.
 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,