Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DR. GAJSKI RASTURA FARMACEUTSKU OLIGARHIJU: ‘Cjepiva koja se ubrizgavaju hrvatskoj djeci nisu prošla klinička ispitivanja!’

DR. GAJSKI RASTURA FARMACEUTSKU OLIGARHIJU: ‘Cjepiva koja se ubrizgavaju hrvatskoj djeci nisu prošla klinička ispitivanja!’

lidija-gajski-cijepljenjeMasovno odbijanje cjepiva u Hrvatskoj doprinijelo je tome da je struka bila prisiljena izbaciti neka cjepiva iz kalendara! Što drugo reći, nego bravo!

U Hrvatskoj je cijepljenje djece protiv zaraznih bolesti zakonska obaveza i roditelji nemaju pravo na slobodu izbora, bar tako kaže hrvatski Zakon a koji prema našem skromnom mišljenju ali i prema mišljenju mnogih liječnika i stručnjaka je van svake pameti, jer riječ je o agresivnoj metodi ubrizgavanja nedovoljno testiranih kemikalija u potpuno zdravo dijete, a što može izazvati zaista veliki niz različitih komplikacija, uključujući (rijetko) i smrt djeteta.

Unatoč Zakonu sve više roditelja pod svaku cijenu ne želi cijepiti svoje dijete a razlog tome je vrlo jednostavan. Roditelji diljem Hrvatske odbijaju cijepiti svoju djecu prije nego im liječnici dostave rezultate istraživanja ali i popis sastojaka cjepiva.

Međutim, liječnici ove podatke uopće ne znaju pa se postavlja pitanje zašto liječnici uopće pristaju cijepiti djecu unatoč tome što ne znaju osnovne informacije o cjepivu i njihovim učincima na djecu, jer naime cjepiva koja primaju hrvatska djeca uopće nisu klinički ispitana već se ispituju upravo na hrvatskoj djeci prilikom ubrizgavanja cjepiva.

Također, u slučaju nuspojava kod djeteta proizvođač cjepiva nije odgovoran. Nije odgovoran ni liječnik, niti hrvatski sustav, odgovoran je isključivo roditelj koji je pristao na cijepljenje.

O svemu tome progovorila je i doktorica Lidija Gajski u emisiji ‘Između redaka’ na Mreži TV u kojoj je nanovo potvrdila da CJEPIVA koja primaju hrvatska djeca nisu klinički ispitana te se o njima jako malo zna ili se uopće ne zna ništa.

Podsjetimo, dr. Lidaja Gajski upravo je ovu šokantnu činjenicu iznijela i prošle godine na Hrvatskoj radioteleviziji rekavši: da cjepiva koja su dostupna, kako na hrvatskom, tako i na svjetskom tržištu NIKADA nisu prošla klinička ispitivanja koja bi pokazala da su cjepiva sigurna za masovno procjepljenje (zbog čega izuzetno čudi njihova zakonska obveza) ali i ono što je najvažnije nitko nikada nije dokazao da su cjepiva uopće potrebna.

Također, dr. Gajski upozorila je javnost da svaki lijek koji se pojavi na tržištu mora proći i zadovoljiti klinička ispitivanja i da su samo cjepiva ta koja to nikada nisu prošla, a što je zapanjujuće. Naime, ono što je istaknula dr. Gajski je činjenica da u cijelom svijetu ne postoje ZNANSTVENA UPORIŠTA za tvrdnju da je masovno procijepljenje nadasve potrebno i sigurno.

Nakon njenog javnog istupa na HRT-u roditelji su prestali pristajati na cijepljenje prije nego od liječnika dobiju informacije o cjepivu koje liječnici nisu mogli dati i zbog toga je porasla sumnja u cjepivo te se smanjio broj cijepljenih.

Vidjevši da se istina rasplamsala, i da otpor hrvatskih ljudi postaje sve veći, i struka je bila prisiljena, kaže dr. Gajski, prekinuti ili odgoditi neka cjepiva od ove godine. Tako je cjepivo protiv Hepatitisa koje dijete primalo nulti dan u rodilištu pomaknuto za stariju dob, a spominje se da će se izbaciti i cjepivo protiv TBC-a.

Ono što je bitno zamijeti je izjava voditelja službe za cijepljenje pri HZZJZ koji obrazlažući ukidanje cjepiva izjavio: Tih docjepljivanja je ionako bilo previše…

Dr. Gajski kaže da je to vrlo čudna izjava za nekog tko je do jučer tvrdio da su baš sva cjepiva potrebna i važna! Pogledajte super emisiju s dr. Gajski i saznajte zašto roditelji masovno odbijaju cijepiti svoju djecu…

Pogledajte gostovanje dr. Gajski:
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,