Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » IVAN PERNAR JEDINI IMA HRABROSTI ZA OVO: ‘Han┼żekovi─ç je mason 33. stupnja koji je prodao du┼íu, moralna nakaza, ─Źudovi┼íte i monstrum’ (VIDEO)

IVAN PERNAR JEDINI IMA HRABROSTI ZA OVO: ‘Han┼żekovi─ç je mason 33. stupnja koji je prodao du┼íu, moralna nakaza, ─Źudovi┼íte i monstrum’ (VIDEO)

hanzekovic-perner“Han┼żkovi─ç je moralna nakaza, ─Źudovi┼íte, monstrum i MASON 33. stupnja koji uporno truje, zaga─Ĺuje (medijski prostor) i vrije─Ĺa putem svojih medija sve one koji se ne sla┼żu s njegovom vizijom Hrvatske”, rekao je hrabri zastupnik hrvatskog Sabora

Ivan Pernar je ponovno bio vrlo aktivan u Saboru. Ovog puta napao je Marijana Han┼żekovi─ça, takozvanog “Kralja ovrha”, i tako postao prvi zastupnik u povijesti koji je to napravio u hrvatskom Saboru.

Napao je odvjetnika┬áMarijan Han┼żekovi─ça. Poru─Źio┬áje svojim kolegama zastupnicima┬áda mu je ┼żelja da se┬ásvi zajedno pobune┬áprotiv ovog sustava koji dr┼żi zemlju u ropstvu, a gra─Ĺane poni┼żava, pi┼íe Ve─Źernji list.

“Va┼í neprijatelj nije Ivan Pernar, nije┬áMarin ┼ákibola, nije┬áBranimir Bunjac,┬ánije┬áIvan Vilibor Sin─Źi─ç, na┼í problem je gospodin Marijan Han┼żekovi─ç,┬ámason 33. stupnja┬ákoji je prodao du┼íu vragu┬ái koji putem svoje odvratne ┼żute ┼ítampe napada i vrije─Ĺa sve one koji se suprotstave┬ánjegovu┬ámodelu ovrha odnosno li┼íavanja gra─Ĺana ┼żivota i isisavanja ┼żivotne┬áenergije iz njih. Stoga pozdravljam napor vas kolega iz Mosta da mu oduzmete posao prisilne naplate ovrha u ime HRT-a” ÔÇô┬árekao je Pernar u Saboru.

hanze-per-fbPernar je ujedno vrlo aktivan na svom Facebook profilu gdje uredno objavljuje svoje snimke iz Sabora. Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić nekoliko ga je puta opomenuo da ne napada pojedine osobe u Saboru.
 

 
Nakon toga je hrabro raspalio po tiskovinama i medijima doti─Źnog: “Jutarnji i Globus su sme─çe, nemojte kupovati te tiskovine, za┼ítitite svoja srca i umove od tog zla.”

“Upravo je nevjerojatno koliko ─Źesto taj delegat sotone, koji dolazi iz pakla, Marijan Han┼żekovi─ç, dolazi ovdje (u Saboru) na dnevni red”, rekao je zastupnik Pernar.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,