Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » IVAN PERNAR JEDINI IMA HRABROSTI ZA OVO: ‘Hanžeković je mason 33. stupnja koji je prodao dušu, moralna nakaza, čudovište i monstrum’ (VIDEO)

IVAN PERNAR JEDINI IMA HRABROSTI ZA OVO: ‘Hanžeković je mason 33. stupnja koji je prodao dušu, moralna nakaza, čudovište i monstrum’ (VIDEO)

hanzekovic-perner“Hanžković je moralna nakaza, čudovište, monstrum i MASON 33. stupnja koji uporno truje, zagađuje (medijski prostor) i vrijeđa putem svojih medija sve one koji se ne slažu s njegovom vizijom Hrvatske”, rekao je hrabri zastupnik hrvatskog Sabora

Ivan Pernar je ponovno bio vrlo aktivan u Saboru. Ovog puta napao je Marijana Hanžekovića, takozvanog “Kralja ovrha”, i tako postao prvi zastupnik u povijesti koji je to napravio u hrvatskom Saboru.

Napao je odvjetnika Marijan Hanžekovića. Poručio je svojim kolegama zastupnicima da mu je želja da se svi zajedno pobune protiv ovog sustava koji drži zemlju u ropstvu, a građane ponižava, piše Večernji list.

“Vaš neprijatelj nije Ivan Pernar, nije Marin Škibola, nije Branimir Bunjac, nije Ivan Vilibor Sinčić, naš problem je gospodin Marijan Hanžeković, mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu i koji putem svoje odvratne žute štampe napada i vrijeđa sve one koji se suprotstave njegovu modelu ovrha odnosno lišavanja građana života i isisavanja životne energije iz njih. Stoga pozdravljam napor vas kolega iz Mosta da mu oduzmete posao prisilne naplate ovrha u ime HRT-a” – rekao je Pernar u Saboru.

hanze-per-fbPernar je ujedno vrlo aktivan na svom Facebook profilu gdje uredno objavljuje svoje snimke iz Sabora. Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić nekoliko ga je puta opomenuo da ne napada pojedine osobe u Saboru.
 

 
Nakon toga je hrabro raspalio po tiskovinama i medijima dotičnog: “Jutarnji i Globus su smeće, nemojte kupovati te tiskovine, zaštitite svoja srca i umove od tog zla.”

“Upravo je nevjerojatno koliko često taj delegat sotone, koji dolazi iz pakla, Marijan Hanžeković, dolazi ovdje (u Saboru) na dnevni red”, rekao je zastupnik Pernar.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,