Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Koalicija Amerike, Izraela, Al Qaede i ISIS-a u kona─Źnom obra─Źunu sa predsjednikom Sirije Bashar al-Assadom

Koalicija Amerike, Izraela, Al Qaede i ISIS-a u kona─Źnom obra─Źunu sa predsjednikom Sirije Bashar al-Assadom

isis-sirijaDok su u jeku novopokrenute istrage o Hillary Clinton i brojnim prepiskama koje je objavio WikiLeaks, Barack Obama koristi posljednje predsjedni─Źke dane za suradnju s teroristima

Clintonica se bori s brojnim te┼íkim optu┼żbama za korupciju i intervencije u izbore i politiku suverenih dr┼żava, te bi zbog toga mogla imati povelike probleme u okr┼íaju s Trumpom za svega jedanaest dana.

I dok su o─Źi javnosti uprte u predsjedni─Źke izbore, Nobelovac Obama sura─Ĺuje s teroristima da bi svladao regularno izabranog predsjednika Sirije Al Assada i njegovu rusku koaliciju.

Nakon krvavih sukoba u Afganistanu, Iraku, Libiji, Pakistanu, Jemenu i Somaliji Demokrati ovako nastoje osna┼żiti ISIS i Al Qaedu netom prije promjene na vlasti.

Amerikanci se s jedne strane brinu o Mosulu, no isto tako ┼żele sudjelovati i u vode─çem problemu Assadovog fronta – Alepu.

Zabrana letova nastojala je ote┼żati okr┼íaj za to izuzetno bitno sredi┼íte, a sada bi taj manevar mogli poduzeti upravo Rusi i sirijski predsjednik.

Doju─Źera┼ínji opaki teroristi danas su postali saveznici i Amerikanci odaju elemente o─Źaja – Izrael u cijeloj situaciji mudro promatra sirijsku destabilizaciju s davno okupirane Golanske visoravni.

Iako je te┼íko predvidjeti ┼íto ─çe se odvijati, jedno je sigurno – ISIS i Al Qaeda polako otkrivaju svoje stvarne za─Źetnike…
 
(nexus-svjetlost.com)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,