Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Hillary Clinton zatra┼żila od zloglasne kompanije Monsanto da joj pomogne postati predsjednik

Hillary Clinton zatra┼żila od zloglasne kompanije Monsanto da joj pomogne postati predsjednik

hillary-monsantoWikileaksova najnovija e-pošta koja je procurila, razotkrila je da je Hillary Clinton pozvala glavne rukovoditelje kompanije Monsanto da joj pomognu ući u Bijelu kuću, a ona bi zauzvrat njima pomogla ozakoniti otrov i GMO hranu

Email koji je procurio pod brojem 28657, je dio Podestinih emailova koje je objavio WikiLeaks, pokazuje da je Clinton kampanja o─Źajni─Źki tra┼żila novac od Monsanta.

Monsantov operativac koji je pozvan na dobrotvornu ve─Źeru zaklade Hillary Clinton nije bio nitko drugi nego Charles W. Burson, Monsantov biv┼íi izvr┼íni potpredsjednik, tajnik i glavni savjetnik.

Burson se povukao iz Monsanta 2006. godine, ali je i dalje imao aktivnu Monsanto.com email adresu sve do 2015. kada je bio zamoljen strane CEO Monsanta Hugh Granta da promovira agendu korporacijskog me─Ĺunarodnog imperijalizma kroz patentirano sjeme preko le─Ĺa siroma┼ínih farmera u zemljama u razvoju. To je odvratno!

“U ime Monsantove Uprave i zaposlenika kompanije Monsanto, hvala Charlesu za slu┼żbu u na┼íoj kompaniji”, rekao je Hugh Grant, predsjednik i glavni izvr┼íni direktor Monsanta.

“Tijekom njegova mandata, Monsanto je uspje┼íno preba─Źen iz poljoprivrednog dru┼ítva potaknut svojom kemijskom biznisom, i upravljanje sjemenom u veliko poduze─çe.

Charles je igrao va┼żnu ulogu u izgradnji pravne organizacije tvrtke kako bi se bolje sna┼íli u rastu─çem poslu kompanije Monsanto, ne samo u Sjedinjenim Ameri─Źkim Dr┼żavama, ve─ç i u Latinskoj Americi i azijsko-pacifi─Źkoj regiji, gdje poljoprivrednici sve vi┼íe odabiru genetski modificirano Monsanto sjeme i tehnologije.

Clintonova zaklada je tra┼żila novac od jednog od najozlogla┼íenijih korporacija u povijesti ─Źovje─Źanstva.

Drugim rije─Źima, Charles Burson je radio na tome da Monsanto tu┼żi poljoprivrednike ─Źija polja su zatrovana genetski modificirve─çih zla i zloporabe protiv ljudskih prava ikada vi─Ĺenih u modernom svijetu, ali kampanja Hillary Clinton je vidjela ovog ─Źovjeka kao priliku za dobivanje vi┼íe novca koji bi pomogao progurati Hillary Clinton u Bijelu ku─çu (gdje bi, bez sumnje, ona uzvratila Monsantu kroz odluke vladine politike kroz USDA i FDA).

Potpuno u skladu s kriminalnim pona┼íanjem kriminalne mafije Clinton, Charles Burson je tako─Ĺer sudjelovao u Monsantovom ilegalnom mitu preko 140 indonezijskih slu┼żbenika u sklopu svog mar┼ía me─Ĺunarodnog poljoprivrednog imperijalizma protiv poljoprivrednika koji su odbili sjeme Monsanta.

To je Hillary Clinton ukratko: Beznadno korumpirana … uklju─Źena u kaznena djela … u dosluhu na svim razinama, sudjeluje u kr┼íenju ljudskih prava i ljudskog dostojanstva. Ova ┼żena ne bi trebala biti za stolom u Ovalnom uredu … ona bi trebala biti iza re┼íetaka!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,