Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » ŠOK U NATO PAKTU! Španjolska odbila naređenje iz Bruxellesa: ŠPANJOLCI POMOGLI RUSKOM NOSAČU AVIONA!

ŠOK U NATO PAKTU! Španjolska odbila naređenje iz Bruxellesa: ŠPANJOLCI POMOGLI RUSKOM NOSAČU AVIONA!

nosac-avion-rusijaŠpanjolci su odbili zahtjev svojih saveznika da ne dozvole ruskoj floti da natoči gorivo u njenim lukama

Španjolska je odbila prijedlog NATO pakta, čiji je član, da ne dozvoli ruskom nosaču aviona “Admiralu Kuznjecovu” da natoči gorivo na njeznom teritoriju!

Španjolci su se oglušili o zahtjeve iz Bruxellesa i objavili da će se ruska flota moći natankati u luci Ceuta, čim prođe Gibraltar.

Nekadašnji britanski ministar obrane Gerard Hovart rekao je da ne bi bilo “adekvatno” da članica NATO dozvoli ruskim brodovima da natoče gorivo.

I bivši šef britanske mornarice lord West kritizirao je Španjolce, rekavši da postoje sankcije protiv Rusije i da je nevjerojatno da to Španjolska ne poštuje.

Španjolci su službeno priopćili da ruski brodovi “godinama pune gorivo u španjolskim lukama”.

“Admiral Kuznjecov” sa svojom flotom plovi ka obalama Sirije u Mediteranu, gdje bi se trebao priključiti drugim ruskim brodovima koji daju potporu operacijama zrakoplovstva u toj zemlji.
 
(Alo)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,