Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Ć OK U NATO PAKTU! Ć panjolska odbila naređenje iz Bruxellesa: Ć PANJOLCI POMOGLI RUSKOM NOSAČU AVIONA!

ƠOK U NATO PAKTU! Ơpanjolska odbila naređenje iz Bruxellesa: ƠPANJOLCI POMOGLI RUSKOM NOSAČU AVIONA!

nosac-avion-rusijaƠpanjolci su odbili zahtjev svojih saveznika da ne dozvole ruskoj floti da natoči gorivo u njenim lukama

Ć panjolska je odbila prijedlog NATO pakta, čiji je član, da ne dozvoli ruskom nosaču aviona “Admiralu Kuznjecovu” da natoči gorivo na njeznom teritoriju!

Ơpanjolci su se ogluơili o zahtjeve iz Bruxellesa i objavili da će se ruska flota moći natankati u luci Ceuta, čim prođe Gibraltar.

NekadaĆĄnji britanski ministar obrane Gerard Hovart rekao je da ne bi bilo “adekvatno” da članica NATO dozvoli ruskim brodovima da natoče gorivo.

I bivĆĄi ĆĄef britanske mornarice lord West kritizirao je Ć panjolce, rekavĆĄi da postoje sankcije protiv Rusije i da je nevjerojatno da to Ć panjolska ne poĆĄtuje.

Ć panjolci su sluĆŸbeno priopćili da ruski brodovi “godinama pune gorivo u ĆĄpanjolskim lukama”.

“Admiral Kuznjecov” sa svojom flotom plovi ka obalama Sirije u Mediteranu, gdje bi se trebao priključiti drugim ruskim brodovima koji daju potporu operacijama zrakoplovstva u toj zemlji.
 
(Alo)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,