Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Duisburg: Vičući ‘Alahu Akbar’ muslimanski imigrant upao u crkvu gdje se održavalo vjenčanje

Duisburg: Vičući ‘Alahu Akbar’ muslimanski imigrant upao u crkvu gdje se održavalo vjenčanje

crkva-unutrasnjostKulturno “obogaćivanje” Njemačke je počelo. Sada muslimanski imigranti upadaju u crkve na vjenčanja, da li slučajno ili planirano, pitamo se što bi se desilo da jedan kršćanin tako upadne u njihovu crkvu na Bliskom istoku i radi kaos

Novopečeni bračni par tvrdi kako je njihov veliki dan upropašten nakon što je muškarac upao u crkvu i vikao “Alahu Akbar” a potom počeo uništavati dekoraciju koja je postavljena za vjenčanje

Mladoženja Marcel Lohbeck (35) i mlada Friederike vjenčavali su se u crkvi u Duisburgu, a na vjenčanju je bilo oko 90 uzvanika, piše Fenix magazin.

Na početku ceremonije, u crkvu je ušao muškarac koji je nosio šešir i sjeo u zadnji red, priča mladoženja, prenosi Dailymail.

“Ubrzo nakon toga, ustao je i počeo šetati okolo. Smijao se na uznemirujući način i dodirivao kip Djevice Marije. Pričao je arapski i nešto engleskog, a zatim je počeo uništavati cvijeće i vikati “Allahu Akbar”.

Mladoženjin ujak, koji je policajac, pokušao je intervenirati.

“Pokušali smo smiriti, očigledno, traumatiziranog, Sirijca”.

Nakon što je muškarac odbio napustiti crkvu, došlo je do tučnjave u kojoj je policajac dobio lakše ozljede lica. Ipak, uspio je ubuzdati muškarca dok mu nisu stigle kolege iz policije Duisburga.

Nakon liječničkog pregleda, 23-godišnjak je odveden u psihijatrijsku bolnicu.

Muslimani će sada reći na ovo sve, “Pa nije musliman ako uzvikuja Alah Akbar, to su laži i gluposti”. Gluposti ili ne, Njemačka zapada u najveću sigurnosnu i kulturnu krizu u zadnjih 50 godina upravo zbog muslimanskih imigranata koje su masovno primali u zadnjem imigrantskom valu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,