Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ONO ┼áTO VAM MEDIJI NE GOVORE O ┼áVEDSKOJ! Bosanski imigrant ekskluzivno za Infowars iz ┼ávedske – ‘Ovdje je progla┼íena ratna zona!’

ONO ┼áTO VAM MEDIJI NE GOVORE O ┼áVEDSKOJ! Bosanski imigrant ekskluzivno za Infowars iz ┼ávedske – ‘Ovdje je progla┼íena ratna zona!’

bosanac-svedska┼ávedska je legalizirana ISIS-ovu zastavu i sada nudi d┼żihadistima koji se vra─çaju natrag u zemlju, blagostanje i stanovanje

Podru─Źja u ┼ávedskoj poput grada Malmoa se opisuju kao “ratne zone” u lokalnim medijima.

Jedan naslov u ┼ívedskim novinama govori da somalijske izbjeglice ka┼żu da ┼żele se vratiti natrag u Somaliju, jer je tamo navodno trunutno sigurnije nego u ┼ávedskoj.

Na prosvjedima diljem ┼ávedske u kojem se svakodnevno pale automobili, ─Źak mo┼żete vidjeti i zastave ISIS-a. Ne u Raki, Ne u Aleppu, ve─ç u Malmou u ┼ávedskoj.

┼Żupanija Lund u ju┼żnoj ┼ávedskoj, sada razmatra davanje d┼żihadisti─Źkim dezerterima poticaje da se bolje reintegriraju u dru┼ítvo.

Benificije teroristima ─çe se sastojati od stambene potpore, pomo─çi da ponovno se zaposle, te besplatne voza─Źke dozvole.

Hoće li Švedska postati prva europska zemlja u 21. stoljeću koja će proglasiti islamski Kalifat?

Novinar Infowarsa Paul Joseph Watson je razgovarao sa ‘Ljutim strancem’ kako se naziva na dru┼ítvenim mre┼żama – bosanskim imigrantom u ┼ávedskoj – o tome kako je masa muslimanskih imigranata promijenila zemlju.

Pogledajte cijeli intervju u videu:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,