Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » IPAK IMA NEŠTO U GLAVI: Pamela Anderson se zaljubila u Rusiju

IPAK IMA NEŠTO U GLAVI: Pamela Anderson se zaljubila u Rusiju

pamela-rusijaU intervjuu za britanski list “Evening Standard” poznata glumica Pamela Anderson je priopćila da voli Rusiju i ne vjeruje zapadnoj antiruskoj propagandi

Zvijezda serije “Baywatch” i aktivna zaštitnica prava životinja Pamela Anderson dala je intervju britanskom listu “Evening Standard” u kome je, između ostalog, ispričala o svom odnosu prema Rusiji.

Glumica se može pohvaliti ne samo statusom “Marilyn Monroe 90-ih”, već i članstvom u konzultantskom savjetu Međunarodnog fonda za životinje. Ona je nedavno pokušala kupiti u Rusiji kitove (od po 20.000 dolara), koje je namjeravala prodati oceanarijumu u Georgiji.

“Ne želim uzimam zdravo za gotovo svu tu propagandu o Rusiji kojom nas truju u Americi. Rusi imaju veze koje Amerika nema, primjerice s Kinom. Nekad ljudi jednostavno ne žele raditi to što zapovijeda Zapad”, rekla je lijepa glumica. Andersonova se sprema u prosincu ponovno posjetiti Moskvu.

“Zaljubila sam se u Rusiju. To je prilično ludo, jer je Putin vrlo moćan čovjek. On može biti heroj. On voli divlju prirodu. Znam da je u Rusiji, u suštini, diktatura i da se zalaže za stvari s kojima se ne slažem, ali je potreban netko toliko jak da to uradi”, rekla je Andersonova.

Osim toga, dodala je, Putin je spreman saslušati. “On je prestao izvoziti proizvode od tuljana, jer sam mu napisala pismo”, priznala je Pamela.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,