Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » WIKILEAKSOVA BOMBA: ‘Ne postoje Izbori u SAD-u’

WIKILEAKSOVA BOMBA: ‘Ne postoje Izbori u SAD-u’

clinton-obama-bushZvi┼żda─Źka Organizacija WikiLeaks je objavila tako─Ĺer osobnu e-po┼ítu Barack Obame, koja je otkrila da je da je predsjednik Bush organizirao njegov prijelaz na najvi┼íu du┼żnost u zemlji prije izbora 2008. godine

WikiLeaks nije mogao jasnije prikazati svoje zadnje objave na Twitteru – izbori u Americi za predsjednika SAD-a su namje┼íteni.

Establi┼íment je odabrao svog predsjednika, i preko prijevare ili lopovluka ─çe ONA biti “izabrana”.

Odgovaraju─çi na optu┼żbe da je curenje dokumenata WikiLeaksa deklarirano kao igranje politi─Źkih stranaka, WikiLeaks je uzvratio : “Vi niste ljubitelji objavljivanja istinitih informacije o korumpiranim vladaju─çim frakcijama koji ─çe preuzeti vlast 20. sije─Źnja? “

Na dan kada je WikiLeaks objavio tajnu e-po┼ítu Baracka Obame, njihov Twitter ra─Źun tada je izjavio da je ishod izbora planiran od samog po─Źetka: “Koji izbori? To je jasno od po─Źetka tko ─çe pobijediti. To je u stvari, vje┼żba konsolidacije mo─çnika.”
 

 

Jesu li predsjednici birani ili odabrani?

Wikileaksova objavljena e-pošta Baracka Obame otkrivaju da je Bushova administracija više puta kontaktirala budućeg predsjednika prije izbora, potajno organizirajući tranziciju vlasti.

Prijelaz u 2008. je oti┼íao u povijest kao iznena─Ĺuju─çe gladak. Marta Joynt Kumar, u knjizi o tranziciji, je napisala da “je bio najbolji predsjedni─Źki prijelaz u memoriji svakog ─Źovjeka, dijelom i zbog toga ┼íto je 11. rujna napravio da svatko priznaje da je tranzicija kriti─Źno vrijeme.”

Najnovija objava obaminih e-mailova postavlja pitanja o tome za┼íto je to tako glatko pro┼ílo – i ta teorija da je Obama izabran od strane vlade u sjeni, i da nije izabran od naroda, vi┼íe nije teorija zavjere.

Najvi┼íe zapada za oko e-mail u tom nedavnom curenju koji sadr┼żi poruku od John Podeste o pozivu predsjednika Georgea W. Busha “Novoizabranom predsjedniku.”

Taj e-mail je Podesta poslao Obami prije nego je rezultat izbora bio poznat.

Najnovije objave Wikileaksovih e-mailova mo┼żete pogledati OVDJE:
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,