Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » WIKILEAKSOVA BOMBA: ‘Ne postoje Izbori u SAD-u’

WIKILEAKSOVA BOMBA: ‘Ne postoje Izbori u SAD-u’

clinton-obama-bushZviždačka Organizacija WikiLeaks je objavila također osobnu e-poštu Barack Obame, koja je otkrila da je da je predsjednik Bush organizirao njegov prijelaz na najvišu dužnost u zemlji prije izbora 2008. godine

WikiLeaks nije mogao jasnije prikazati svoje zadnje objave na Twitteru – izbori u Americi za predsjednika SAD-a su namješteni.

Establišment je odabrao svog predsjednika, i preko prijevare ili lopovluka će ONA biti “izabrana”.

Odgovarajući na optužbe da je curenje dokumenata WikiLeaksa deklarirano kao igranje političkih stranaka, WikiLeaks je uzvratio : “Vi niste ljubitelji objavljivanja istinitih informacije o korumpiranim vladajućim frakcijama koji će preuzeti vlast 20. siječnja? “

Na dan kada je WikiLeaks objavio tajnu e-poštu Baracka Obame, njihov Twitter račun tada je izjavio da je ishod izbora planiran od samog početka: “Koji izbori? To je jasno od početka tko će pobijediti. To je u stvari, vježba konsolidacije moćnika.”
 

 

Jesu li predsjednici birani ili odabrani?

Wikileaksova objavljena e-pošta Baracka Obame otkrivaju da je Bushova administracija više puta kontaktirala budućeg predsjednika prije izbora, potajno organizirajući tranziciju vlasti.

Prijelaz u 2008. je otišao u povijest kao iznenađujuće gladak. Marta Joynt Kumar, u knjizi o tranziciji, je napisala da “je bio najbolji predsjednički prijelaz u memoriji svakog čovjeka, dijelom i zbog toga što je 11. rujna napravio da svatko priznaje da je tranzicija kritično vrijeme.”

Najnovija objava obaminih e-mailova postavlja pitanja o tome zašto je to tako glatko prošlo – i ta teorija da je Obama izabran od strane vlade u sjeni, i da nije izabran od naroda, više nije teorija zavjere.

Najviše zapada za oko e-mail u tom nedavnom curenju koji sadrži poruku od John Podeste o pozivu predsjednika Georgea W. Busha “Novoizabranom predsjedniku.”

Taj e-mail je Podesta poslao Obami prije nego je rezultat izbora bio poznat.

Najnovije objave Wikileaksovih e-mailova možete pogledati OVDJE:
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,