Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Znate li tko je odgovoran za nabavku glasačkih strojeva za IZBORE 2016. u Americi? Pogodili ste, to je George Soros!

Znate li tko je odgovoran za nabavku glasačkih strojeva za IZBORE 2016. u Americi? Pogodili ste, to je George Soros!

soros-glasacka-mashinaBritanska tvrtka odgovorna za izradu suvremenih glasačkih strojeva duboko povezana s financijama Georgea Sorosa istu tehnologiju uvodi i u SAD netom pred predsjedničke izbore

Ista kompanija koja proizvodi glasačke strojeve pod imenom “Smartmatic” je bila zadužena za glasačke strojeva na zadnjim izborima u Venecueli. Njihovi izbori su ispali sasvim solidno.

To je šala, naravno. U Venecueli vlada kaos nakon izbora kakav nije zabilježen desetljećima.

Šesnaest saveznih država ima ‘čast’ preuzimanja ovih strojeva, a riječ je državama – Arizona, Colorado, Florida, Michigan, Nevada, Pensilvanija, Virginia, Kalifornija, District of Columbia, Illinois, Louisiana, Missouri, New Jersey, Oregon, Washington i Wisconsin.

Ista tvrtka ordinira već od 2008. godine i na vlastitim web stranicama se hvali ‘sudjelovanjem u izbornom procesu s 35 milijuna glasova’.

Zanimljivo, kao primjer uspješnog procesa navode Venezuelu i tamošnje izbore, iako su isti najfrapantniji primjer učestalih prevara i obrata.

Predsjedavajući uprave Smartmatica je Lord Mark Malloch-Brown, član britanske Kuće Lordova i uprave ‘Otvorenog društva’, najznačajnijeg trusta mozgova Georgea Sorosa.

Bivši je zamjenik ravnatelja Soroševog ‘Investicijskog fonda’, a bio je i šef osoblja Kofija Annana u UN-u, te potpredsjednik Svjetske banke i član kabineta Gordona Browna.

Nevjerojatan sukob interesa može se pronaći i u činjenici da je preko Sorosa radio kao savjetnik tvrtki Billa i Hillary Clinton, a njegova zaposlenica Mandy Grunwald sudjelovao je u Clintonovoj predsjedničkoj kampanji 1992. godine.

Slična priča je i za višeg direktora Jacksona Dunna koji je Clintonima radio u administraciji. Hoće li tvrtka Smartmatic namještati rezultate izbora?

Sorosu takav ‘modus operandi’ zasigurno ne bi bio stran…
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(nexus-svjetlost.com)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,