Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Znate li tko je odgovoran za nabavku glasa─Źkih strojeva za IZBORE 2016. u Americi? Pogodili ste, to je George Soros!

Znate li tko je odgovoran za nabavku glasa─Źkih strojeva za IZBORE 2016. u Americi? Pogodili ste, to je George Soros!

soros-glasacka-mashinaBritanska tvrtka odgovorna za izradu suvremenih glasa─Źkih strojeva duboko povezana s financijama Georgea Sorosa istu tehnologiju uvodi i u SAD netom pred predsjedni─Źke izbore

Ista kompanija koja proizvodi glasa─Źke strojeve pod imenom “Smartmatic” je bila zadu┼żena za glasa─Źke strojeva na zadnjim izborima u Venecueli. Njihovi izbori su ispali sasvim solidno.

To je ┼íala, naravno. U Venecueli vlada kaos nakon izbora kakav nije zabilje┼żen desetlje─çima.

┼áesnaest saveznih dr┼żava ima ‘─Źast’ preuzimanja ovih strojeva, a rije─Ź je dr┼żavama – Arizona, Colorado, Florida, Michigan, Nevada, Pensilvanija, Virginia, Kalifornija, District of Columbia, Illinois, Louisiana, Missouri, New Jersey, Oregon, Washington i Wisconsin.

Ista tvrtka ordinira ve─ç od 2008. godine i na vlastitim web stranicama se hvali ‘sudjelovanjem u izbornom procesu s 35 milijuna glasova’.

Zanimljivo, kao primjer uspje┼ínog procesa navode Venezuelu i tamo┼ínje izbore, iako su isti najfrapantniji primjer u─Źestalih prevara i obrata.

Predsjedavaju─çi uprave Smartmatica je Lord Mark Malloch-Brown, ─Źlan britanske Ku─çe Lordova i uprave ‘Otvorenog dru┼ítva’, najzna─Źajnijeg trusta mozgova Georgea Sorosa.

Biv┼íi je zamjenik ravnatelja Soro┼íevog ‘Investicijskog fonda’, a bio je i ┼íef osoblja Kofija Annana u UN-u, te potpredsjednik Svjetske banke i ─Źlan kabineta Gordona Browna.

Nevjerojatan sukob interesa mo┼że se prona─çi i u ─Źinjenici da je preko Sorosa radio kao savjetnik tvrtki Billa i Hillary Clinton, a njegova zaposlenica Mandy Grunwald sudjelovao je u Clintonovoj predsjedni─Źkoj kampanji 1992. godine.

Sli─Źna pri─Źa je i za vi┼íeg direktora Jacksona Dunna koji je Clintonima radio u administraciji. Ho─çe li tvrtka Smartmatic namje┼ítati rezultate izbora?

Sorosu takav ‘modus operandi’ zasigurno ne bi bio stran…
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(nexus-svjetlost.com)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,